Przewod hdmi+rozne

mjetek

Użytkownik
Użytkownik
Witam. Wlasnie kupilem xboxa slim z forza i wake'iem.
1. Ceny w MM kabla hdmi troche mnie odstraszyly bo 89zl, pomyslalem kupie jutro hdmi taniej. Odpalilem Forze na tym kablu ktory jest dany z konsola i....przerazilem sie. Ledwo widac napisy, wszystko przymazane. Czy na hdmi bedzie zyleta czy tez taka sieczka ? Telewizor to 32 cale lcd hd ready panasonica.
2. Drugie pytanie dotyczy internetu. Jako ze kupilem konsole to mam jakis czas dostepu za darmo ? Jak polaczyc sie z routerem bezprzewodowo ?
3. I jak jest z tymi punktami na allegro, jesli kupie 6k punktow i sciagne np RDR czy Assasin Creed to normalnie bedzie na dysku na tym profilu co inne gry ?
4. W slimie jest jak w facie czyli 3 lata na rod ?
5. I tak ostatnie pytanie, orientuje sie ktos co to za wersja forzy jest dodawana w tym bundle pack'u z alan wake ? Bo drugi dysk zawieral jakies dodatkowe rzeczy, na poczatku moglem jechac audi r8 5,2 fsi.
Mam nadzieje ze nikt mnie nie zwarnuje/zbanuje, uzywalem opcji szukaj, ale nie znalazlem nic ciekawego. Ofc podziekuje za odp ;]

Gucci92

Użytkownik
Użytkownik
1. Obraz na twoim tv będzie żyleta po zakupie kabla hdmi
2. Tak masz możliwość wykorzystania 1 miesiąca za darmo(konto gold)
4. Ja kupowałem w media expert dostałem 2lata gwarancji od producenta + dokupiłem 3 lata gwarancji dodatkowej

hashpl

Banned
1.Tak, bedzie duza roznica
2.Mozesz zalozyc 3 nowe konta po 1 miesiac Live gold za darmo
3.Oczywiscie beda dzialac na kazdym profilu
4.2 Lata, w slimie nie wystepuje juz rrod
5.Normalna wersja, to normalne ze gra jest na 2 dyskach z czego na drugim sa dodatkowe trasy i samochody

Gucci92

Użytkownik
Użytkownik
co do połączenia z ruoterem, to mój slim wykrył i połączył się z nim bez problemu automatycznie(ruter wifi linksys)

Do góry Bottom