Przygotowanie Obrazu ISO do gry na LT+

karczewskicezary503

Świeżak
Świeżak
nowy dash

No właśnie czy wyszły już patche do call of duty black ops na nowego dasha??
Jak tak to proszę o link.
Z góry dzięki
męczę się już kilka dni jak to nagrać

trolek24

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Mam pytanie przepuściłem call of duty black ops z ap2.5 przez abgx360 i wyskakuje mi takie.Czy moge nagrać ta gra na płtke i czy będzie mi chodziło??
http://img35.imageshack.us/img35/7946/x360g.png

MarasX360

Banned
Gra Fable III z zabezpieczeniem AP 2.5 na LT+ 1.9

Gra została przeskanowana na 2 sposoby:

Sposób 1,
Obrazek

Sposób 2, wg. poradnika blackburn
Obrazek

Teraz chciałbym się dowiedzieć, który sposób zadziałał skudeczniej. Mam na myśli, który doradzacie mi wypalić na płytkę.
Bo na jednym jest ten mały text na czerwono
AP25 replay sector is blank!

A na drugim mam tak dużo niebieskiego

Nie wiem, który nagrać. To jest moje pierwsze nagrywanie gry z AP 2.5, więc proszę o radę, który obraz nagrać

lukas944

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
witam mam ten sam problem co kolega wzyej poprosze o pomoc

pawels237

Użytkownik
Użytkownik
Właśnie przez abgx 1.0.0.4 przetworzyłem Assasins Creed Brotherhood PL PAL z ********.org i mam takie coś.
screen

http://i51.tinypic.com/2e5v7u1.jpg

Pójdzie na LT 1.9 dashboord pierwszy który usuwał flash

bloodbath

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Witam,

Przejrzałem cały wątek i zastosowałem się do wszelakich wytycznych, tutoriali etc przy NFS: Hot Pursuit.

Pobrany obraz to Need.for.Speed.Hot.Pursuit.AP25.REPACK.PAL.XBOX360-LoCAL. Nazwa sugerowałaby iż jest już po patch'u i gotowa do nagrania, lecz niestety napotkał mnie black screen.

Z tytułu powyższego uraczyłem ten obraz pff z LT+ AP2.5 ISO Patches | Team Xecuter pasujący do release'u LoCAL.

Po przepuszczeniu przez ABGX (ustawiony według zaleceń tu wyczytanych) logi wyglądają następująco:

Mam LT+ i niestety czwarta płyta wypalona generuje black screen po uruchomieniu. Any ideas?

robson1204

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Lt+1.91

Prosze o odp...majac lt+1.91 bede musial dogrywac wavy zeby najnowsze gry chodzily np. Taka jak Deus ex czy po prostu przepuszczam obraz przez abgx1.0.5 I on Sam dogra potrzebny patch I nic wiecej nie musze robic?Chodzi mi o bezpieczenstwo na xbl I potwierdzenie abym mial 100% pewnosc.I jeszcze jedno Moze ktos mi powiedziec czy jak gra jest np.Crysis 2 PL X360-SSV2 upload to jest od razu gotowa do wypalenia????

Harris

Świeżak
Świeżak
A skąd wziąć patcha??

kojak1989

Świeżak
Świeżak
mam pytanie jesli ma w konsoli LT+1.91, to w abgx360 musze zaznaczac w opcjach AutoFix cos takiego "Adjust SS v1 angle 359 for iXtreme <v1.4" ??

Kamrel

Użytkownik
Użytkownik
jedno pytanko: czy gry z ap 2.5 działają na dashboardzie 12625?

ziomo8

Użytkownik
Użytkownik
https://spreadsheets.google.com/pub?key=0AmtrXBZ5bMbGdEZYN1JScjFnMGNncF9JSWs3VmhBNXc
Tu masz jakie gry na jakich dashach chodzą [ap25]

A tu pozostałe, zależnie od wave.
3rd Wave (2.0.7357.0)
4th Wave (2.0.8498.0)
5th Wave (2.0.8507.0)
6th Wave (2.0.8955.0)
7th Wave (2.0.9199.0)
8th Wave (2.0.12413.0)
9th Wave (2.0.12416.0)
10th Wave (2.0.12611.0)
11th Wave (2.0.12625.0)
12th Wave (2.0.13146.0)
13th Wave (2.0.13599.0)

saveedit

Banned
gdy mam dasha 13146 i lt 1.9 to tez tym sposbem w przypadku gry za ap 25 AC:B??

dreken

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Prosba o pomoc w sprawie AC:B, sytuacja obrazu w abgx360 jak na załączonych fotkach. po wypaleniu komunikat o nie rozpoznanej płycie.
Ma ktoś pomysł jak to naprawić. Mam najnowszy dash i lt+ 1.91

ziomo8

Użytkownik
Użytkownik
Po co to wypalałeś jak abgx mówi, że obraz jest uszkodzony? Przecież masz napisane, że game crc się nie zgadza. Pobierz jeszcze raz iso z innego źródła, a to skasuj, bo tylko do tego się nadaje.

BarPaw

Użytkownik
Użytkownik
Witam czy w przypadku nowych gier trzeba coś tzw. grzebać ? Mam na myśli Dead Island. Jak ją ściągnę to czy mogę od razu nagrywać ją na płytę ? Posiadam lt+ 1.91

ziomo8

Użytkownik
Użytkownik
Zależy skąd pobierałeś. Przepuszczenie przez abgx nie zaszkodzi, a wręcz trzeba. Ogólnie Dead Island nagrywa się tak samo jak dotychczasowe gry, nic się nie zmieniło.

BarPaw

Użytkownik
Użytkownik
Dzięki za info myślałem, że coś trzeba zmieniać w abgx (chyba tak jest z grami AP 2.5 ale one mnie nie interesują). ściągłem: Dead Island (2011) XBOX360-COMPLEX |

PonczeQ

Użytkownik
Użytkownik
Witam.

Dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo mnie nie było na forum i mam pytanie, a wręcz prośbę. Dzisiaj poszła konsola na LT+ 1.91, od wieki wieków miałem 1.51. Czy mógłby ktoś ponownie napisać, bez screenów tylko w punktach np., co trzeba po kolei zrobić, aby bez problemu śmigał AC:B z AP2.5 oraz normalna z nowszych gier, np. Dead Island. Nie chciałbym niepotrzebnie dodawać jakichś plików i wypalać 200 razy.

Pozdrawiam.
ponczeq

PS: Wiem, że nie chce się Wam powtarzać całej operacji itd, ale byłbym za to wdzięczny. Poczytałem, i niektórzy piszą, że jedna wersja chroni przed banem, a inna nie.

ziomo8

Użytkownik
Użytkownik
Wystarczy przelecieć obraz odpowiednio ustawionym abgx360. Wszystko musi przejść na zielono. Pewnie dorzuci ci jakieś patche, co się objawi na niebiesko. Upewnij się też, że obraz ma patch SSv2.
Rób wg tego tutka: ABGX tutorial

Carlos11

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
Witam!
Mam problem odnosnie gry Fable III. Duzo, duzo czytalem z roznych zrodel co trzeba zrobic itd. zeby nagrac poprawnie plyte. Aczkolwiek odpalam i moj kochany czarny ekran. Mam najnowszy dash i pierwsze Lt+ ktore wyszlo, a obraz ktory posiadam nie mial ap 2.5, wiec go wgralem plikiem z 1 postu tego tematu, bo jak czytalem przez abgx wgrywa ap 2.5 do najnowszego Lt+ 1.9 czy jakos tak. Obraz ten mial takze SS1 wiec wgralem nowe SS i DMI ze strony abgx360.net. No i to chyba wszystko + moj screen abgx:

Prosze o odpowiedz!
z gory dziekuje
Pozdrawiam

Carlos11

Do góry Bottom