PUBG i Hellblade w Xbox Game Pass! Usługa otrzyma 16 nowych gier

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

Microsoft zapowiadając listopadową ofertę Xbox Game Pass nie przedstawił wszystkich tytułów. Firma potwierdziła, że zamierza pokazać kolejne gry na Xbox X018 i właśnie poznaliśmy wszystkie szczegóły. Subskrybenci mogą szykować się na ciekawą rozgrywkę.

Xbox X018 to spore wydarzenie Microsoftu, na którym nie mogło zabraknąć Xbox Game Pass. Firma postanowiła nawet zachęcić do propozycji i od piątku klienci mogą skorzystać ze świetnej oferty – usługa jest dostępna za 1 zł.Xbox Game Pass za 1 zł. Promocja na dwie subskrypcjeKorporacja z Redmond przyzwyczaiła graczy do systematycznego powiększania Xbox Game Pass – Microsoft nie tylko wrzuca nowe gry na początku miesiąca, ale chętnie oferuje „niespodzianki” i rozbudowuje zestawienie ciekawymi tytułami.

Dzisiaj do Xbox Game Pass dołączyły następujące pozycje:
  1. Playerunknown's Battlegrounds - od 12 listopada
  2. Hellblade: Senua's Sacrifice - od 17 grudnia
  3. Void Bastards - w dniu premiery
  4. Ori and the Blind Forest
  5. Ori and The Will of The Wisps
  6. Thief of Thieves Season One
  7. Kingdom New Lands
  8. Aftercharge
  9. Supermarket Shriek
  10. Mutant Year Zero: Road to Eden - w grudniu
  11. Pathologic 2 - od dnia premiery
  12. Secret Neighbor - od dnia premiery
  13. The Good Life - od dnia premiery
  14. MXGP 3
  15. Agents of Mayhem
  16. Thomas Was Alone
Dla przypomnienia, tak prezentuje się Xbox Game Pass na listopad (wcześniej potwierdzone gry):
  • Sniper Elite 4
  • Olli Olli 2 XL Edition
  • Sheltered
  • Rise and Shine
  • Grip: Combat Racing

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
I do 3 stycznia promo na xpassa pól roku za pół ceny.Na zimę i do wakacji,wczasów jak znalazł.W grudniu sem zakupiem. Choć to np. PUBG mi lata. Jak 6 minut mnie nie dołączyło do gry to tą weekendową wersję usunąłem z dysku.

Czerwona Latarnia

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
O Shadow of the tomb rider nic nie wspominali?

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Większości nawet nie kojarzę ale w Hellblade chętnie zagram.

First

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Z tych gier co dodali, to nie wiem czy cokolwiek sprawdzę, ale jedno jest pewne - rzucam dwie "blachy" na stół i przez miesiąc ogrywam FH4 (tak wiem, gra warta zakupu, ale obecnie trochę krucho u mnie z gotówką :p ) Pewnie nawet ją ukończę w tym czasie ;)

Do góry Bottom