Pytanie o dashboard

radogost14

Świeżak
Świeżak
Witam wszystkim

Mam pytanie odnośnie dashbordu konsoli.Czy może mieć om jakiś wpływ na pracę xbox 360. Słyszałem bowiem iż jest to możliwe. Czytałem po pierwsze że był przypadek w którym po wgraniu najnowszego oficjalnego softu konsola znacznie się nagrzewa , w innym zaś przypadku że któraś tam wersja oprogramowania zmienia pracę wiatraków. Mam też jeszcze jedno pytanie , czy dashbord można bezpiecznie usunąć/wrócić do wersji pierwotnej ?

Pozdrawiam

P

przeo_91

Guest
Odp: Pytanie o dashboard

najnowszy dashboard zmieni ci pracę wiatraków na szybszą :)

P

Piri001

Guest
Odp: Pytanie o dashboard

Dokladnie co do wiatrakow to jest tak ze one chodza zaleznie od temperatury czujnika kolo GPU i CPU ( czym wieksza tym wieksze obroty maja wiatraki - dlatego tez nie oplaca sie przerabiac zasilania wiatrakow na 12V)

Co do nagrzewania to watpie w to , ale niektorzy wylaczaja konsole jak ona robi update dashboardu i wtedy wyskakuje blad e71(chyba ten)

boniek

Świeżak
Świeżak
Witam mam pytanie Czy majac przerobiona Konsole Moge bez obaw wgrywac dashboard??
I czy jest niezbedny do grana Przez xbox live

falcon1984

Użytkownik
Użytkownik
Nie jest niezbędny do grania xbl

A na przerobioną konsolę można bez obaw wgrywać dasha, kopie gier będą się nadal odczytywać bez problemu.

AdrianoKrK

Banned
Użytkownik
ja dołączam sie do pytania bo kumpel wgrał sam nowego dasha i po paru dniech wyskoczył mu rod do zalezy od wgrania dasha??

Do góry Bottom