1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o iextreme LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez [email protected], Czerwiec 21, 2010.

  1. D@niel808

    [email protected] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Jak mam gry nagrane pod iextreme 1.5 to czy mi wejdą pod iextreme LT?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. szczurx

    szczurx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorlice
    tak, pod ixtreme lt nie trzeba nic patchować, jest te zgodny ze wszystkimi poprzednimi wave'ami
     
  5. macloganPL

    macloganPL Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    LT odczyta wszystkie wersje . Paczowane i nie .
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa

Wczytywanie...

Poleć forum