Pytanie o patch do ap 2.5

michal3454

Świeżak
Świeżak
Witam, chciałem wypalić sobie ac:bh i nfs hot pursuit, ale zanim to zrobie chciałem się upewnić że nie zmarnuję płyt.
Mam elita z datą produkcji 23.08.09 przerobiony od tygodnia, niewiem co to za przeróbka ale nie lt+ bo koleś mówił że będą potrzebne patche żeby pograć w nowsze gry
Chciałem zapytać jak zrobić żeby to śmigało, wiem że jest jakieś 3x dash i wave cos tam, ale nie ogarniam tego i nie mogłem nigdzie znaleźć tłumaczenia na chłopski.
Będę wdzięczny za pomoc

szymonski

Użytkownik
Użytkownik
jesli masz niższą przeróbkę niż lt+ to nie pograsz w ac:b i nfs hp

cyborg95

Użytkownik
Użytkownik
Może kolesiowi chodziło chodziło o patche do gier z AP 2.5 czyli nowszych a nie o patchowanie z wave , ja bym stawiał że masz LT+ i kolesiowi chodziło o patche AP 2.5 bo skoro jest przerobiony od tygodnia to kto by wgrywał jakąś starą przeróbkę skoro jest LT+

ramoon

Użytkownik
Użytkownik
No raczej, że masz LT+ jeśli tydzień temu przerabiałeś...bo po c*** miałby Ci wgrywać starszy flash

cyborg95

Użytkownik
Użytkownik
No raczej, że masz LT+ jeśli tydzień temu przerabiałeś...bo po c*** miałby Ci wgrywać starszy flash
Po co piszesz coś co jest post wyżej już napisane czytaj wszystko ze zrozumieniem

michal3454

Świeżak
Świeżak
To w takim razie mam lt+, myslalem ze przy lt+ nie trzeba nic robić, to co mam zrobić żeby to działało?

cyborg95

Użytkownik
Użytkownik
Przy LT+ nie trzeba nic robić przy grach nie posiadających AP 2.5 . A gry takie jak NFS:HP AC:B FABLE 3 ( po nowej aktualizacji dasha COD MW2 COD :BO Halo Reach i chyba tyle ) czyli z zabezpieczeniem AP 2.5 musisz specjalnie przygotować obraz tu masz poradnik http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html

Do góry Bottom