Pytanie o przeróbkę

mti92

Świeżak
Świeżak
Chciał bym dowiedzieć się czy jest możliwe uniknięcie bana po przerobieniu konsoli i założeniu konta na xbox live. A konkretnie czy wystarczy ze nie będe miał dostępu do internetu i już magę uniknąć bana??

Diabolique

Użytkownik
Użytkownik
jak chcesz zalozyc konto na livie z przerobionej konsoli to teoretycznie juz jestes narazony na to ze cie namierza i w przyszlosci dostaniesz bana.

HerlokPL

Użytkownik
Użytkownik
Po co Ci live z przeróbką?

Diabolique

Użytkownik
Użytkownik
dla dlc i gier arcade? :D

// powodzenia przy techniku. praktyczny nie jest taki ciezki ;]

HerlokPL

Użytkownik
Użytkownik
Zapewne taa, dla tych paru gier :D

//Dzięki, miejmy nadzieje, bardziej się boję matury i coś czuje że będę musiał schować pady ;D

kretos666

Banned
Użytkownik
Świeżak
Ja mam przerobionego xboxa LT+ już pół roku gram na LIVE :p Jak złapią to złapią, twoja sprawa.

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
najpierw załóz konto na oryginalnej konsoli.....potem dopiero do flash'u....zawsze trochę mniejsze ryzyko

mti92

Świeżak
Świeżak
ale chodzi mi o to czy jeśli po przeróbce będę podłączony do internetu do dadzą mi bana (ja już nie chcę korzystać z xbox live a z tego co czytałem to kąta nie da się usunąć)

Vassi

Użytkownik
Użytkownik
Musisz się z tym liczyć przeróbka+ live = ban prędzej czy później także wszystko robisz własne ryzyko. Pozdrawiam.

mti92

Świeżak
Świeżak
wiem że może być ban ale czy jeśli nie będe miał powiązania z internetem i nigdy nie wejde już na konto live to mogą mi zbanować konsolę czy nie tylko o to mi chodzi

blazejp

<a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto
V.I.P
Użytkownik
No ktoś ma pisać ci 10x ?
Wejdziesz raz na przerobionej w nieodpowiedniej chwili to dostajesz bana.
Raz wejdziesz i później nie będziesz wchodzić to jak masz dostać bana nie podłączając się spowrotem do neta?

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
ale zastanów się na chłopski rozum hehe....jak mogą ci dać bana jak nie masz konsoli do live podłaczonej?.....przez toster???

Do góry Bottom