na ekranie crt nigdy nie będziesz miał takiej jakości jak na lcd hd. Obraz będzie rozmazany a napisy w niektórych grach zupełnie nie czytelne. Ale sam grałem przez dość długi czas i tez bardzo mi się podobało ale to jest jak lizanie cukierka przez papierek.
nie jestem specem w tych sprawach , ale jak patrze na obsługiwane rozdzielczości(hd ready) , wyjście HDMI , 50/60Hz to powinno być spoko . W porównaniu do tego wcześniejszego co pokazywałeś to MióD , Malina !
porownac ciezko bo nikt z nas nie ma tych 3 TV w domu - Ja mam tego samsunga LE32R82b i polecilem wielu osobom - kupili i sa mega zadowoleni tak jak i Ja , a co najwazniejsze stanial duzo i masz swietny TV za mala kase. a Od tego panasonica bedzie lepszy i od tego CRT. Polecam Ci go jak cos to daj email a Ci wysle foty wlaczonego.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.