Pytanie odnośnie laptopa i xboxa 360

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

nath

Użytkownik
Użytkownik
Witam w najbliższym czasie zamierzam kupić tę wspaniałą konsolę w wersji elite. Lecz gdy oglądałem jakie kabelki daja do tej wersji to jest tam kabelek HDMI (a ja nie posiadam telewizora z obsluga HD lecz, zwykly TV na chinche) i tu kieruje pytanie, a raczej dwa:
1. Jaki kabel najlepiej kupic (cena nie gra roli) by obraz na TV był dobry ? (mile widziane linki na allegro)
2. Posiadam także laptopa z wejściem VGA i S-Video, chcialbym tez by konsolka byla podłączona pod laptopa to jaki kabelek też tu polecacie? Z góry dziękuje z odpowiedź i pozdrawiam ;-) (mile widziane linki na allegro).

plutap

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Pytanie odnośnie laptopa i xboxa 360

1 z konsolą dostaniesz oprócz kabla HDMI kabel component z przejściówką na euro więc podłączysz xa pod TV
2 w laptopie raczej nie masz wejścia vga i s-video, są to wyjścia tych sygnałów, nie podłączysz xa pod laptopa w ten sposób

nath

Użytkownik
Użytkownik

1. Pytanie ok rozumiem
2. Mam wejście VGA i S-video.. jak nie wierzysz zobacz sobie: http://www.notebookcheck.pl/typo3temp/pics/79002ca68e.jpg

lewy bok: VGA, wylot wentylatora, S-Video, LAN, ExpressCard, 2x USB, FireWire

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

nie wiem czy to wejscie czy wyjscie ale tu masz kabelki http://www.allegro.pl/search.php?string=xbox+vga (wybierz sobie jakis :) tylko zeby byl zlocony najlepiej)

sebolek

Użytkownik
Użytkownik

A ja wam powiem że to gdzieś już było i mówione było że to nie zadziała gdyż lapek ma wyjście a nie wejście ;)

auron123

Użytkownik
Użytkownik

Laptop ma tylko i wyłącznie wyjście sygnału więc musisz się pomęczyć na tym telewizorku sam kiedyś próbowałem (a jaki ja wtedy głupi byłem ) ze zepsułem to wejście na VGA a starszy tak się wnernił ze wyraz jego twarzy był normalnie bezcenny

nath

Użytkownik
Użytkownik

dobra, dziękuje za info już wszystko co chciałem wiedzieć można zamknąć temat, pozdrawiam :p

/proszę bardzo. Realizer

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom