PYtanie odnośnie ściągania gier

rYs1292

Użytkownik
Użytkownik
MAm neostradę 128 kb/s i zawsze jak coś ściągałem to bardzo długo trwało teraz chciałbym ściągnąć grę na xboxa cod 4 lub halo 3 nio i moje pytanie brzmi z kąd jak i za ile mi się ściągnie gra.

Wiem że w dziale gry można zobaczyć linki z grami ale moje pytanie brzmi z kąd jak najszybciej thx za odp:)

Zamierzam kupić xboxa z tej aukcji doradźcie czy się opyla

http://www.allegro.pl/item296091430_xbox_360_ixtreme_1_4_hdmi_65nm.html
lub
http://allegro.pl/show_item.php?item=279987569&msg=Twój+e-mail+został+wysłany.

plz doradzcie i pomuzcie :)

P

Piri001

Guest
Odp: PYtanie odnośnie ściągania gier

I jedna i druga . Kwestia tego czy chcesz grac w gry z xboxa 1 . Jezeli nie to karta wystarczy .

mara78

Użytkownik
Użytkownik

rYs1292 napisał:
MAm neostradę 128 kb/s
strasznie długo ;)

rYs1292

Użytkownik
Użytkownik

Nio chlopcy kurde strasznie długa o moj Boże pomóżcie :D plz

P

Piri001

Guest

Jaki masz upload??

rYs1292

Użytkownik
Użytkownik

azureus www.mininova.org

Philips84

Użytkownik
Użytkownik

stary zapomnij o sciaganiu gier na takim laczu, najlepiej miec neo 1 mb wtedy juz sie w miare oplaca sciagac

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

16 kbs/8 kbs ;) A nie masz czasem 31 kbs/ 16 kbs ?? z tego co wiem to neo zmieniło wszystkie 128 na 256 no chyba że jesteś nowym abonentem i wybrałeś tę opcję :p

Z wybraniem serwera nie powinieneś mieć problemów ponieważ takie prędkości jak 16 i 30 są uważane za bardzo wolne więc na pewno będziesz ściągał full prędkością.

7gb:
16 kbs - ~121 h
31 kbs - ~62 h

Powodzenia :)

P

Piri001

Guest

Przyda mu sie

rYs1292

Użytkownik
Użytkownik

dzięx mam chyba 256 bo mi się 35x wyświetla chyba 3x będzie dzięx zastanawiam się nad 1 mega a nie da się moją neostrade podkręcić czymś

rYs1292

Użytkownik
Użytkownik

A nio i chlopaki jest jeszcze jedno jak złonczyć te 6x części w jedno w alcochol 52% i jeszcze jedno mam toshibe napęd dvd na jakie plyty z jaką prędkością i jak mam nagrać?

nagrywarka DVD-super-multi-drive (2layer)

Philips84

Użytkownik
Użytkownik

PO 1 edytuj posta a nie pisz jeden pod drugim a po 2 to tematy z plytami i nagrywaniem juz byly wejdz tu: http://x360iso.org/index.php?action=search i uzyj szukajki :]

ManhunterPL

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Napiszę tak. Mam 1Mb/s(Megabit) NET24 firmy Netia, i już mnie krew zalewa, ściągam programem uTorrent(oczywiście pliki BitTorrent), i średnią prędkość pobierania mam w granicach 32KB/s(Kilobajtów) oraz używam programu monitorującego ruch sieciowy cFosSpeed v4.06, więc tylko wspólczuję koledze który ma łącze 128kb/s... bo mnie to by chyba sz*$%g jasny trafił. Kolego rada na przyszłość, jeśli mieszkasz w mieście załóż sobie UPC(żadne radiówki), jeśli mieszkasz na prowincji(wsie itp.) to proponuje Netie lub Tele2, a co do prędkości łącza to najlepszym rozwiązaniem do pobierania gier jest jakieś 2mb/s. Pozdrawiam

ADAMO

Użytkownik
Użytkownik

najlepszym rozwiązaniem do pobierania gier jest nie 2 mb/s tylko jak najwiecej ale ja czasami nie rozumiem bardzo duzo ludzi zostawia pc na noc sciaga 15kb/s i gra mu ze 3 tyg idzie nie lepiej kupic za 20zl bez bawienia sie :/

ManhunterPL

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Masochizm istnieje na świecie ;), a polecam łącze 2mb/s, ponieważ znajomy ma Netie 2mb/s i leci z neta aż miło

kostekseb

Użytkownik
Użytkownik

Jak się ma 2 mb/s to prędkość nie jest 15 KB/s tylko około 256 KB/s, więc gra na takim łączu ściąga się dość szybko :) 15 KB/s to się ma na łączu 128, ale wątpię żeby ktoś miał teraz takie łącze :)

ADAMO

Użytkownik
Użytkownik

jak masz 2 mb/s to zawsze ponad 200kb sciagasz???? sa ludzie co ******** sciagaja dalem przyklad nie zawsze ci tak szybko bedzie szlo

kostekseb

Użytkownik
Użytkownik

Z torrentów nie ściągałem i nie będę :p zawsze mi idzie ponad 200 :)

Kabosh

Użytkownik
Użytkownik

ja mam lacze tylko 1mb/s, ale gry sciagam z niezla predkoscia, komp pracuje dobe i mam gre zassaną.

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Mam pytanie, co to za durna ankieta? :p

Do góry Bottom