Witam, chodzi mi o opinie gry R.U.S.E., mam zamiar zakupić takowy produkt i jestem ciekaw waszej opinii na ten temat, spostrzeżeń itp
Jeśli jest już taki temat to proszę o odnośnik, ja osobiście nic podobnego nie znalazłem.
Ale mu pomogłeś.....
Powiem CI tak. Chociaż na konsole nie ma dobrych strategi to RUSE jest wyjątkiem, zwłaszcza jeżeli lubisz klimat II Wojny światowej! Teren na którym przyjdzie CI stoczyć bitwy jest naprawdę duży a o to przecież chodzi.sterowanie nie jest trudne a gra jest nawet po polsku.(napisy) Z początku trochę trzeba się przyzwyczaić ale po 3/4 misjach wciągasz się na maxa! Jeżeli chcesz pograć w strategie na konsoli to właśnie R.U.S.E jest dobrym zakupem.
Na You tube looknij sobie video recenzję. Ja zawsze oglądam jak się zastanawiam nad jakąś grą. A czy warto ściągnąć ruse po angielsku?? Znaczy, czy cięzko jest ogarnąć?? Ciężko w ogóle znaleźć tą grę a jak już znalazłem to okazało się że po angielsku
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.