Odp: Race Driver: GRID
o ściągłęm i pierwsze wrażenie nawet OK
to tekst z tematu "download"
czyli pierwsze wrażenie po uruchomieniu gry
"fizyka DRAMAT 0 grywalnosci jesli chodzi o fizyke .. ale mozna pograć ze względu na grafike

bo jest na co patrzeć ... np. lemans 24h jest cykl nocy i dnia ... chmury sie przesuwają, cienie itp..."
wyłączyłem i teraz miałem czas więc znowu przysiadłem i zagrałęm w kariere ....
powiem że niesamowicie .... ŻĄŁUJĘ ! że zmarnowałem na taki syf płytę ! miałem wybór nagrać FORZE 2 i GRID i wybrałem grida i żałuje niesamowicie ... gra po 30 minutach jest tak nudna że nigdy w życiu się tak nie nudziłem grając na konsoli !! ziewałem bez przerwy !
oczywiscie w full wersji zobaczycie że grafa nie jest jednak taka jak powinna ... trasy zrobione na odpieprz a HDR tak daje po oczach że musiałem ustawiac monitor pod tą gre ...
i teraz powiem ze pełną odpowiedzielnością ... FIZYKA jest 10000000 razy gorsza niż ta w GTA ... ale VICE CITY !
GTA IV przy gridzie to symulator ....
powiecie ARCADE ... ok taki PGR4 tez arcade ! ale chociaż posiada PODSTAWOWE prawa FIZYKI !! a tu po prostu powiem 3 słowa Ż A L !!!
jestem załamany że całą noc ściągałem zmarnowałem limit na rapidzie i płytę ...
w tą gre nie da się grać ! jest NIESAMOWICIE nudna po prostu S Z O K nudny ;D
jeździłem ziewając i dawając grze szanse ... że może w tym wyscigu bedzie bardziej grywalna ... i tak przez 10 wiścigów z obolałymi oczami przez HDR wypiepszyłem gre z napędu i wole zagrać w DEMO FORZA 2 niż w dupaGRID.
spory czas spędzony przy kierownicy pro (DFP) i pełnych symulatorach (GTR2) oraz uczestnictwo w polskich profesionalnych ligach ... może przez to żygać się mi chce na grida ...
ale osoby dla których forza 2 to 50% symulator (czyli jak ja) niech nie ściągają grida ...
myślałem że pojeżdze pare wyscigów ze względu na grafe ... ale po prostu się nie da ...
dam grze jeszcze szanse i pogram wieczorem ... ale wątpię żebym zmienił zdanie ...
pozdr.