Red Dead Redemption 2. Gameplay wycieka! Rockstar reaguje

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

To była tylko kwestia czasu. Pierwsi gracze dorwali się do pudełek z Red Dead Redemption 2, więc w Sieci pojawiają się materiały prezentujące czystą rozgrywkę! Zobaczcie akcję, podczas której główny bohater eliminuje cały obóz bandziorów.

Red Dead Redemption 2 zadebiutuje już pod koniec tygodnia. Gracze mogą wybrać się na nocne premiery, dzięki którym mogą mieć pewność, że otrzymają dostęp do produkcji na weekend.

Na przedstawionym fragmencie rozgrywki zobaczycie głównego bohatera, który przechadza się po obozie, jednak na miejscu pojawiają się bandziory – mężczyźni nie wchodzą w długi dialog i po chwili rozpoczyna się strzelanina.

Na początku gracz jest wyłącznie podejrzanym i ma zostać przesłuchany, ale akcja szybko się zagęszcza i w ostateczności bohater jest określony jako „morderca”. Na filmie nie mogło zabraknąć efektownego slowmotion... Zwróćcie uwagę na koło wyboru – protagonista może korzystać z dwóch rewolwerów, łuku, broni długiej, noża, lassa oraz oczywiście pięści. Już wcześniej widzieliśmy materiały Rockstar, na których Morgan chętnie obijał łapami przeciwników.

Warto zaznaczyć, że materiał może za chwilkę zniknąć z YouTube, ponieważ twórcy walczą z przeciekami – w tej sytuacji możecie wskoczyć tutaj.

MatGlo

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Ta jasne, przeciek. Rockstar atmosferę podgrzewa :D

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
To nie w stylu R* i to z takim babolem, pedałka są w magazynach i sklepach to co za problem by obsługa sklepu już grała. GTAV było dobry tydzień przez premierą w sieci pamiętam co się na forum tu działo :D

MatGlo

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Może masz rację. Aczkolwiek uważam że nie jest technicznie problemem zablokować uruchomienia gry przed premierą więc dziwne to dla mnie ze tego nie zrobili

barman_2000

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Mając fizyczny nośnik nikt, niczego nie zablokuje bo możesz grę uruchomić offline.

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Musieliby zrobić tak że na płytach nie ma kluczowego pliku np. wsadowego i trzeba go pobrać z serwerów po premierze gry ale tak nie zrobią, przynajmniej u Sony. Byłby dym że osoby bez dostępu do internetu nie mogą uruchomić gry.

MatGlo

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Racja, jest to do zrobienia ale faktycznie nie bez budzących kontrowersje rozwiązań

chrabonszcz

Banned
Użytkownik
Świeżak
same 'wycieki' w ostatnich czasach.
próba rozreklamowania produktu nazywana jest wyciekiem ale jakoś nikt konsekwencji nie ponosi, dziwne to, nieprawdaż ? :D

trailer 'wyciekł' a to ci dopiero heca...

Do góry Bottom