Red Dead Redemption 2 Official Companion App w szczegółach. Program pozwoli usunąć HUD

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

Rockstar opublikowało informacje o Red Dead Redemption 2 Official Companion App. Zainteresowani pobiorą pliki na urządzeniach z iOS oraz Androidem, a aplikacja może pomóc w wykonywaniu zadań.

Rockstar już wczoraj informowało o przygotowaniu Red Dead Redemption 2 Official Companion App, ale dopiero w nocy studio opublikowało wszystkie informacje dotyczące propozycji. Program będzie dostępny na Google Play oraz App Store w piątek.

Red Dead Redemption 2 Official Companion App pozwoli graczom połączyć urządzenie mobilne z iOS lub Androidem do PlayStation 4 lub Xboksa One, a podczas rozgrywki w najnowszy tytuł Rockstar będziemy stale bombardowani nowymi „interaktywnymi informacjami w czasie rzeczywistym”.

Twórcy pozwolą na dokładne zbadanie mapy (dzięki dotykowym ekranom przykładowo tabletów wszystko będzie odbywać się bardzo płynnie), bez najmniejszego problemu wrzucimy przez aplikację punkty orientacyjne lub zaznaczymy interesujące nas obszary. W trakcie rozgrywki otrzymamy nowe informacje w dzienniku Arthura Morgana – w miarę postępów historii to właśnie w tym miejscu otrzymamy konkretne wpisy z ilustracjami.

To nie koniec dobrych wieści – aplikacja umożliwi całkowite usunięcie HUD-a z ekranów telewizorów, ponieważ propozycja Rockstar będzie podawać płynnie wszystkie podstawowe szczegóły dotyczące statystyk głównego bohatera.

Standardowo w Red Dead Redemption 2 Official Companion App znajdziemy również całkowite statystyki naszej przygody, a nawet znajdziemy pełną instrukcję gry oraz opcjonalnie włączymy cyfrową wersję poradnika.

sqwara

Użytkownik
Użytkownik
Hmm, a ta aplikacja to od kiedy bedzie dostępna z datą premiery gry ?

novy66

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Liga XboxForum.pl
W piątek 26 października :)

sqwara

Użytkownik
Użytkownik
Ma ktoś linka do tej apki ? bo poczytałbym sobie w robocie przed odpaleniem gry wieczorem :)

bld

XBOX MANIAK
XBF
Xbox One
XBOX MANIAK
Użytkownik
Dostępna jest narazie na IOS , na andka trzeba czekać :(

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Aplikacja jest już w GP ale wychodzi na to że nie wszystkim się pokazuję.

''RDR2: Companion''

sqwara

Użytkownik
Użytkownik
Aplikacja jest już w GP ale wychodzi na to że nie wszystkim się pokazuję.

''RDR2: Companion''
He, tą widziałem od rana tzn od 5 rano ale ja szukałem pod nazwą "Red Dead Redemption 2 Official Companion App"

PS, narazie rozumiem że tylko ten zegar wyzerowany jest i nic więcej ?

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
U mnie ten apki jeszcze nie ma w GP ani na Samungu ani na Xiaomi. Z GP www nie zainstaluję bo niekompatybilna. Trzeba poczekać albo pobrać apk z sieci, z GTAV było to samo.

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
No też mam niekompatybilną... ale z sieci jak instaluje to wyskakuje błąd że nie ma resources.... że nie została zakupiona...

sqwara

Użytkownik
Użytkownik
P20 działa aż miło :)

MatGlo

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Jak na jakimś telefonie nie widzi się aplikacji w sklepie google to znaczy że jej dany telefon nie obsługuje. Wtedy widać tylko z linków które ktoś gdzieś zapoda lub po wyszukaniu w Google ale z andtotacją że nie obsługuje tak jak ja niestety mam w przypadku tego co wrzucił SETH

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Jak komuś nie działa to jest na to sposób instalacja z sieci razem z plikami apki.
https://apkvision.com/games/rdr2-companion-34057/
instalujemy apkę.
folder com.rockstargames.rdr2app wrzucamy do /Android/obb/ tutaj!
i apka śmiga.
Na xiaomi mi max 2 ten sposób działa.

MatGlo

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Jak komuś nie działa to jest na to sposób instalacja z sieci razem z plikami apki.
https://apkvision.com/games/rdr2-companion-34057/
instalujemy apkę.
folder com.rockstargames.rdr2app wrzucamy do /Android/obb/ tutaj!
i apka śmiga.
Na xiaomi mi max 2 ten sposób działa.
Na Huawei P9 lite działa aż miło ;)

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Ja już normalnie zainstalowałem ze sklepu GP na XRN4X ze snapem. Cały czas dodają kolejne słuchawki, warto sprawdzić ;)

mac_abra

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Mi nie działa nawet sposób @setha

by taptalk

krisis

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Na ipadzie działa ale jakoś nie widzę zastosowania tej apki. To że mi mapę pokazuje to tylko mnie to rozprasza niż pomaga. Na s7 edge instaluje się ale nie łączy z gra więc jak dla mnie nie działa.

Do góry Bottom