Xbox One Red Dead Redemption - podpięcie profilu

1shot2killz

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Cześć,
zakupiłem sobie RDR. Jako, ze ma wsteczną kompatybilność zainstalowałem ją na Xbox One.
Gra się uruchamia, ale jest problem z profilem, a co za tym idzie zapisywaniem stanu gry.
Gdy uruchamiam pyta się o profil, klikam pobierz profil i nie znajduje nic. Rozumiem, że nie można podpiąć tej gry pod profil X1. W takim razie jak stworzyć nowy profil na X1, który będzie współpracował z grą RDR?

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Cześć,
zakupiłem sobie RDR. Jako, ze ma wsteczną kompatybilność zainstalowałem ją na Xbox One.
Gra się uruchamia, ale jest problem z profilem, a co za tym idzie zapisywaniem stanu gry.
Gdy uruchamiam pyta się o profil, klikam pobierz profil i nie znajduje nic. Rozumiem, że nie można podpiąć tej gry pod profil X1. W takim razie jak stworzyć nowy profil na X1, który będzie współpracował z grą RDR?
Gra się podepnie normalnie pod Twój profil na X1, bo to te same konto. Jak odpalisz RDR na X1 to wciśnij na padzie te dwa najmniejsze guziczki na padzie start + back i pojawi się menu dasha X360. Tam wciśnij zaloguj się i powinno zaskoczyć :) Jeśli nadal nie to niestety nie pomogę.

Fabiosek1

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Zadziała normalnie, jak grałem w jakąś gierkę ostatnio z X360 (nie wiem czy nie Gears of War), to udało mi się to zrobić, żadnego profilu nie pobierałem. Nie powiem jak, bo nie pamiętam, ale nie było to jakoś szczególnie skomplikowane :D. Da się w skrócie.

ManyPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Też kupiłem kiedyś RDR na XO i grałem bez najmniejszego problemu - zalogowałem się i tyle :)

Do góry Bottom