Region/Język Konsoli

edek90

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Witam
Mam pytanie o region/Język konsoli

W ustawieniach mam wszędzie ustawiony język polski, a przy próbie zakupu gry lub wybrania gry w GwG opis jest w języku angielskim, a wcześniej było wszystko po polsku i nie wiem o co chodzi, czy coś się przedstawiło, czy jakaś aktualizacja...

Nie chciałbym żeby gry które mają polską lokalizację ściągały się po angielsku!

Może ktoś wie co może być przyczyną?
Z góry dziękuje za pomoc

Attachments

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Witam
Mam pytanie o region/Język konsoli

W ustawieniach mam wszędzie ustawiony język polski, a przy próbie zakupu gry lub wybrania gry w GwG opis jest w języku angielskim, a wcześniej było wszystko po polsku i nie wiem o co chodzi, czy coś się przedstawiło, czy jakaś aktualizacja...

Nie chciałbym żeby gry które mają polską lokalizację ściągały się po angielsku!

Może ktoś wie co może być przyczyną?
Z góry dziękuje za pomoc
Też mam z tym problem i sama się zastanawiam co się stało. Wg mnie MS coś poknocił, bo ja sama regionu konta X360 nie zmieniałam. Żeby to sprawdzić to trzeba by trafić na grę, która normalnie w cyfrze jest po polsku to byśmy się dowiedzieli czy nam czegoś nie pozmieniali. Ogólnie uważam, że gdyby nam się zmienił region konta to zakup gry z gwg by Ci nie przeszedł na polskiej karcie, bo X360 ma blokady regionalne i wtedy zakup by Ci nie przeszedł w ogóle tej gry z gwg, bo musiałbyś mieć kartę np. z USA.

edek90

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Ostatnio był Fable 3 w promocji i chciałem kupić, ale nie byłem pewny czy będzie język PL, to sobie odpuściłem, a te Auta 2 z Golda nie mają polskiej lokalizacji, to rzeczywiście nie można przetestować...
Zobaczymy co dadzą w kolejnym Goldzie, w Maju

Do góry Bottom