Rejestracja X-Klocka

peku

Użytkownik
Użytkownik
Czy da sie sprawdzic czy mam zarejstrowana konsole (kupilem na allegro, a gosc sie kompletnie nie znal :p ale cos wspominal ze chyba niezarejstrowana) Chyba da sie przez telefon a da sie jakos inaczej ? Moze da sie zarejstrowac przez neta ? prosze podajcie link jezeli sie da

Pozdro

ManhunterPL

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Odp: Rejestracja X-Klocka

Rejestracja?? Wydaje mi się że konsole rejestrujesz jeśli założysz na niej konto XBL... (Jeśli coś nie tak to proszę mnie poprawić).Ale powiedz mi co daje rejestracja

peku

Użytkownik
Użytkownik

Napewno nie przeez XBL... Juz to gdzies wyczytalem, a rejstracja daje gwarancje !

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Nie, nie robi sie tego przez xbl.

Jesli dobrze pamietam to w pudelku powinna byc karta rejestracyjna, sprawdz (chociaz pewien nie jestem, ja nie rejestrowalem).

peku

Użytkownik
Użytkownik

Mam samą konsole, pada, dysk, kabel HD AV, zasilacz ::)

P

Piri001

Guest

Dzwonisz na biuro obslugi klienta i podajesz nr seryjny konsoli . I masz rejestracje .

zilian

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Mam takie pytanie bo kupiłem 360 na allegro ale jest ona zarejestrowana już i jeśli ja przerejestruje to starce gwarancje?

Santi

Użytkownik
Użytkownik

bzdura nie tracisz gwarancji! a ta bajka o tym ze rejestracja = gwarancja haha nie prawda.

zilian

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Aha to fajnie:) bo szkoda by było tracić 2,5 roku gwarancji . Jak biuro obsługi klienta będzie dostępne to przerejestruje ją na siebie:)

Santi

Użytkownik
Użytkownik

musisz pogadac z kolesiem i niech poda Ci wszystkie potrzebne info, bo bedziesie pytac o dane poprzedniego wlasciciela

zilian

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Aha bo tak przeglądam fora internetowe i wszędzie piszą że po przerejestrowaniu sie traci gwarancje wiec sie trochę hmm zaniepokoiłem :) I z tym dzwonić do obsługi klienta? czy da sie to jakoś przez neta załatwić?

Santi

Użytkownik
Użytkownik

hmm jsli sie nie myle to przez neta tez jest rejestracja ale ja nie wiem jak. kumpel wysylal na gware to dzwonil do kolesia od ktorego kupil x-pudlo.

Do góry Bottom