Udało się wreszcie uruchomić portal i teraz poszukujemy ludzi na stanowisko Newsmana. Jak zawsze proponujemy bardzo miłą atmosferę, pełne wsparcie oraz dołączenia do naszego grona Administracji Wymagania i szczegóły rekrutacji poniżej:
Wymagania:
Perfekcyjne opanowanie języka polskiego.
Duża wiedza na temat tego, co dzieje się aktualnie w świecie konsol i gier
Umiejętność pisania dobrych tekstów - bogatych w informacje, nie za krótkich, ale też nie za długich.
(Opcjonalne)Umiejętność wykonywania podstawowych czynności na plikach graficznych - tutaj znalezienie odpowiedniego obrazka do newsa i przycięcie go do odpowiednich wymiarów.
Liczymy oczywiście na jakość, a nie ilość. Nie wymagamy pisania 10 aktualności dziennie o bredniach, ale pisania ważnych informacji z mniejszą częstotliwością.
Szczegóły rekrutacji:
Podania przesyłajcie do mnie na PW, według wzoru:
Dlaczego ja?:
I najważniejsze - musicie przygotować i dołączyć do wiadomości Newsa na temat, który widnieje poniżej:
Pozdrawiam
spike200
Wymagania:
Perfekcyjne opanowanie języka polskiego.
Duża wiedza na temat tego, co dzieje się aktualnie w świecie konsol i gier
Umiejętność pisania dobrych tekstów - bogatych w informacje, nie za krótkich, ale też nie za długich.
(Opcjonalne)Umiejętność wykonywania podstawowych czynności na plikach graficznych - tutaj znalezienie odpowiedniego obrazka do newsa i przycięcie go do odpowiednich wymiarów.
Liczymy oczywiście na jakość, a nie ilość. Nie wymagamy pisania 10 aktualności dziennie o bredniach, ale pisania ważnych informacji z mniejszą częstotliwością.
Szczegóły rekrutacji:
Podania przesyłajcie do mnie na PW, według wzoru:
Dlaczego ja?:
I najważniejsze - musicie przygotować i dołączyć do wiadomości Newsa na temat, który widnieje poniżej:
Długość tekstu jest nieograniczona, ale teksty te będą sprawdzane pod względem merytorycznym.Microsoft bankrutuje i zamierza porzucić wsparcie dla xboxa 360.
Gry na tę konsolę przestaną być także produkowane, a stanie się to dokładnie za Miesiąc.
Na rynek konsol wchodzi nowa, nikomu nieznana firma bez doświadczenia. Nic na jej temat jednak nie wiadomo.
W między czasie obok waszego okna przechodzi zebra w zielone paski
Musicie przekonać czytelnika, że ten news, to dobra wiadomość
Pozdrawiam
spike200