1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Resident Evil 6 problem z savem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Maniak123, Listopad 27, 2012.

  1. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,mam pytanie jak sobie radzicie z savem w resident evil 6?gdy wyswietla sie komunikat trwa zapisywanie to wlasnie niekiedy nie mam zrobionego sava.Czy moze po komunikacie trwa zapisywanie musze dotrzec do punktu kontrolnego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4674
    Polubienia:
    283
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Resident Evil 6 tak ma po zapisie niekiedy cofa do wcześniejszego momentu :) trochę to jest niekiedy denerwujące.
     
  4. Shodan155

    Shodan155 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    161
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olkusz
    Najlepiej przechodzić cały poziom i tyle : ) Nie są długie, nawet jeśli grasz na PRO to idzie to dosyć sprawnie.
    Dwa razy miałem taki przypadek jak w temacie, niby jestem pod koniec levela jest " Trwa zapisywanie... " no to myśle " okej, mam save mogę wyłączyć ".
    Odpalam później grę i co widze ? Że jestem gdzieś w połowie poziomu. Czasem tak to się buguje, czasem działa normalnie.

    Dlatego od tamtej pory wole zrobić cały poziom, a jeśli wiem że mam mało czasu to nawet nie dotykam się tego. Ot taka nauczka na przyszłość : )
     
  5. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja akurat wlasnie wlaczylem poziom zawodowiec,meczylem sie z godz z jedna rzecza,patrze save,konsole wylaczylem a tu lipa po wlaczeniu jej i cofnelo mnie dosc sporo wstecz.Ale i tak zalicze gre na tym najwyzszym poziomie,jest bardzo trudno
     
  6. SmoQ1988

    SmoQ1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Trochę odświeżę temat. Grałem od kilku tygodni w RE6, wszystko było pięknie, przedwczoraj ukończyłem poziom Leonem, wyszedłem do menu i zagrałem jeszcze partyjkę w Mercenaries. Wczoraj uruchamiam grę i zonk :/ Próbując wybrać miejsce zapisu czytam komunikat "Twój zapis został uszkodzony" czy coś takiego. Gdy przeglądałem pliki z poziomu konsoli zauważyłem, że mój "uszkodzony" zapis waży 40 kb, a reszta sprawnych zapisów pozostałych profili na konsoli waży 80 kb.

    Czy ktoś z Was spotkał się z tym problemem albo wie co mogło być przyczyną, że uszkodził mi się zapis?
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4674
    Polubienia:
    283
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przeważnie save zostaje uszkodzony jak wyłączysz konsolę podczas zapisu gry lub zawieszeniu konsoli. Ja tak miałem podczas przechodzenia Hitmana Rozgrzeszenie gdzie w połowie gry mój save został uszkodzony i musiałem grę przechodzić od nowa.
     

Wczytywanie...

Poleć forum