RGH, czynniki prędkości włączania

Rapzes

Użytkownik
Użytkownik
Jakie czynniki wpływają na szybkość uruchamiania konsoli Xbox 360 Slim z RGH? Czy Xbox ma być rozgrzany, czy zimny?
Jeżeli Xbox leży krzywo to się nie włączy? Czy jest jakiś sposób aby konsola włączała się szybciej? Jeśli nie włącze pada przed uruchomieniem, to konsola się nie włączy?

yago13

Użytkownik
Użytkownik
Z tego co zauważyłem u mnie włącza się szybciej jeśli odpale z przycisku a nie z pada ale moze to być przypadłość mojej konsoli

wysłane z C64

Coller22

Użytkownik
Użytkownik
Powiem szczerze że nie myślałem o tym od tej strony, ale 3/4 zależy od wykonania usługi przez fachowca, powiem wam że słuchałem jakie to RGH 2.0 złe bo czasy długie i lipa, trudno wykonałem poszedłem do fachowca i powiem szczerze że nigdy nie miałem problemu żeby wstała zazwyczaj wstaje około minuty albo i wcześniej, niekiedy wstaje sobie coś powyżej minut ;p
Więc wszystko w zależy od jakości wykonanej usługi jak jest dobrze zrobiona to nie ważne czy zimna czy ciepła, konsola powinna wstać :)
A odpalanie czy w poziomie czy pionie nie powinno robić różnicy żadnej, chociaż ja z nawyku uruchamiam z przycisku na konsoli ;p

akir

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl
Rgh 2.0 duzo od konsoli

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

Do góry Bottom