1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH + gry xex z chomika

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamilo889, Kwiecień 11, 2013.

  1. kamilo889

    kamilo889 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    witam, dziś doszła do mnie przerobiona konsola.
    wypakowywuje, dostaję folder i nie wiem co dalej, przerabiający twierdzi, że utworzył mi folder Game, do którego mam wrzucać pliki, tylko jak, jeśli mam folder pełen plików językowych itd.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
  4. kamilo889

    kamilo889 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    gdzie ustawia się wspomnianą "ścieżkę"
     
  5. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W ustawieniach w FSD, nie zapomnij jej zapisać jak ustawisz

     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
    1 osoba to lubi.
  6. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    powyżej podałem ci link do tego jak to zrobić punkt 3.1, to ustawia się w FREESTYLDASH masz takie coś na konsoli?
     
  7. kamilo889

    kamilo889 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    ok, folder z grą mam na pendrive'ie, ustawiam scieżkę na ten nośnik, zapisuję, zrestartowałem a gry nadal nie widać
     
  8. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    przy wyborze ścieszki do gier masz taki pasek po prawej stronie ustaw go na maxa czyli na 10 i powinno pomóc,
     
  9. kamilo889

    kamilo889 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Dalej to samo, było ustawione na 10
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  11. kamilo889

    kamilo889 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    jeśli chodzi o ręczne skanowanie to tak.
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    no to sciezka zła bo nie ma siły zobacz jesze czy gra nie jest czasem spakowana
     
  13. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa


    a sprawdzałeś czy ta gra działa na konsoli? bo to trochę dziwna sprawa że nie widzi ci gry, wejdź w zakładkę FILE MENAGER - tu wejdź w swojego pena (prawdopodobnie USB0 lub USB1) otwórz folder z grą i znajdź taki plik default.xex i go uruchom i zobacz czy gra ci działa,
     
    1 osoba to lubi.
  14. kamilo889

    kamilo889 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    komunikat: "nie można uruchomić gry, pobierz ją ponownie", nic się nie da z nią zrobić ?
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12729
    Polubienia:
    1186
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    FoldervGame masz na hdd1

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.

Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. wowa04
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    1842
  2. ROBI772
    Odpowiedzi:
    17
    Wyświetleń:
    2231

Poleć forum