Xbox 360 Richard Burns Rally na XBOX 360 LT 3.0 bez RGH

zmosmo

Świeżak
Świeżak
Witam
Odkopoałem moją konsolę XBOX360 z kierownicą od Xboxa i chciałbym zagrać w jakiś w miarę sensowny symulator samochodu WRC.
Wszycy miło wyrażają się o Richard Burns Rally ze względu na dobrą 'fizykę' samochodu na czym mi najbardziej zależy.
Problem jednak w tym że jest ona na starszy XBOX1 a ja mam XBOX 360 LT 3.0 bez RGH.
Czy jest opcja żeby tą grę w wypalić tak żeby działała na 360? Ewentualnie jakiś emulator starego XBOX1 zainstalować? Jakieś inne pomysły?
Pozdrawiam,
Zmosmo

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Normalnie, konsola musi mieć dysk twardy i po podłączeniu internetu pobierze się emulator na niego. Co do wypalania to nie wiem.
Najwyżej kup oryg. na allegro coś koło 70 PLN.

zmosmo

Świeżak
Świeżak
Mam oryginalny dysk twardy i konsola jest podłączona do internetu. Niestety po włączeniu wypalonej gry wyskakiwał komunikat błędu że gra nie jest obsługiwana... Może kwestia złego wypalenia dvd?
Czy ktoś uruchamiał Richard Burns na xbox 360 bez przeróbki RGH tylko z LT 3.0?

Czy miałby ktoś gotowe pliki dvd i iso dla Richard Burns Rally przerobione już na xbox 360? Dzisiaj nagrałem obraz iso na DVD DL+ z LayerBreak=1913776 ale niestety po włożeniu do XBOX360 płyta odpala lecz pokazuje komunikat "This is Xbox game disc. Please put it in your Xbox to start playing."

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Zasady pisania wiadomości:
Zakaz dodawania linków do pobrania pirackich kopii gier, filmów, muzyki itp. Forum nie wspiera piractwa!

Za chwile wywalisz na płyty tyle samo co kosztuje oryginalna gra.

zmosmo

Świeżak
Świeżak
Czy oryginalna płyta z tą grą mi się na 100% odpali na xbox360?

Kadrom

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Najpierw się upewnij, czy jest kompatybilna z X360 (patrz fraza: original xbox compatibility games on xbox 360). Jeśli tak to odpali

zmosmo

Świeżak
Świeżak
Teoretycznie jest...

Ale chciałbym zapytać użytkowników czy ktoś potwierdzi 'w realu'.

Kadrom

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Teoretycznie jest...

Ale chciałbym zapytać użytkowników czy ktoś potwierdzi 'w realu'.
Raczej nikt Ci tutaj nie potwierdzi, bo większość przerzuciła się już na nowsze platformy.

Do góry Bottom