Nie napisales jaki masz net.
Jesli jest to adsl, to sprawa jest bajecznie prosta.
Podlaczas modem do routera, router konfigurujesz pod wzgledem typu polaczenia, wpisujesz uzytkownika i haslo, dajesz dynamiczne przydzielanie adresow IP, podlaczasz nastepnie do routera xsa i juz.
ja Ci polecam d-link di-524, który jest obecnie bestsellerem koszt to około 130zł masz w nim wszystko co potrzebujesz wi-fi 4xlan, i jest na liście kompatybilności M$ na dodatek sam go posiadam i wiem że chodzi świetnie
ja Ci polecam d-link di-524, który jest obecnie bestsellerem koszt to około 130zł masz w nim wszystko co potrzebujesz wi-fi 4xlan, i jest na liście kompatybilności M$ na dodatek sam go posiadam i wiem że chodzi świetnie
Witam!
Wyczytałem w internecie, że dobrym rozwiązniem jest kupienie TP-LINK TL-WR340G, tak więc zrobiłem i go zakupiłem. Problem w tym, że nie wiem jak go skonfigurować tak, aby pobierał neta bezprzewodowo z Livebox'a i wysyłał kablem do xbox'a.
Proszę o pomoc
GG:6918432
blasta1 - jak juz kupowałeś router to trzeba adsla. (żeby zastąpił liveboxa)
a tego tplinka to ustaw wszystko na automat. tzn żeby pobierał net z dhcp od liveboxa i wysyłał tez z serverem dhcp do xbosa.
byle by z innych sieci dostawał adresy. nie bawiłem sie nigdy liveshitem wiec nie powiem ci co i jak ale teorie ci nakreśliłem
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.