Rozmowa z pc

RUDYs1

Świeżak
Świeżak
Witam...
Xbox One posiadam od niedawna i nie wiem czy da się np. Gadać z użytkownikiem pc i xbox naraz...
Jeśli tak to w jaki sposób?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Przez skajpa, przez aplikację Xbox (wymóg Windows 10, albo apka Xboxa na telefonie).

RUDYs1

Świeżak
Świeżak
Ok
;) dzięki wielkie

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Rozmowa z pc ? Będziesz się z komputerem kłócił po co niby ? Klawiaturstwu mówimy zdecydowane nie.

RUDYs1

Świeżak
Świeżak
Kolega ma pc ale będzie grał ze mną w forze Horizon 4 na Padzie!

factislite

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Wyścigi tylko na padzie :p
Powinni discorda dodać i jakoś to zintegrować aby działał w tle, sam kminiłem jak tu gadać gdy grałem z kumplami w Fortnite (oni na pc).

RUDYs1

Świeżak
Świeżak
Jeden z moich znajomych zaproponował żeby pobrać TS na telefon i przez fona gadać czy coś... opłaca się czy może jakaś inna metoda?

factislite

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Jeden z moich znajomych zaproponował żeby pobrać TS na telefon i przez fona gadać czy coś... opłaca się czy może jakaś inna metoda?
No skypa się już nie używa do komunikacji w grach. Telefon to dobra alternatywa tylko wtedy pojawia się problem ze słuchawkami, albo masz dwie pary, albo masz grę na głośnikach i kolegę w słuchawkach albo odwrotnie.
Niewygodnie

RUDYs1

Świeżak
Świeżak
A masz może jakieś sposoby

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
No skypa się już nie używa do komunikacji w grach. Telefon to dobra alternatywa tylko wtedy pojawia się problem ze słuchawkami, albo masz dwie pary, albo masz grę na głośnikach i kolegę w słuchawkach albo odwrotnie.
Niewygodnie
Tak, tak samo jak GG ;D

factislite

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Tak, tak samo jak GG ;D
GG, a co to? :D

CzekoladowyNinja

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Gadu-Gadu ziom...

Ja mam jeszcze pytanie czy używa ktoś oficjalnego headsetu za 90 zł no o czy dzwiek tam leci tylko z jednej słuchawki?

Podoba mi się też ten adapter wpinany w pada, gdzie mamy opcje mute itp. Są może inne słuchawki z tym?

factislite

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

CzekoladowyNinja

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Niekoniecznie GG = good game , goo girls itp...

Do góry Bottom