Ryse: Son of Rome

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

W wątku tylko opinie!

Walkthroughs Source

Użytkownik
Użytkownik
Gra liniowa bo mamy konkretną ścieżkę jeśli chodzi o kampanię. Ale ta to wg mnie tylko dodatek do gry aliczą się walki z barbarzyńcami i później starcia z graczami. Piękna oprawa graficzna i super efekty specjalne. Pozycja obowiązkowa dla każdego fana takie nawalanki :)

o M a c z 0 S

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Piękna gra, grafika wgniata w fotel, lecz niestety po 3-4 godzinach gry po prostu sie nudzi

Gardor

Świeżak
Świeżak
Bardzo fajna gra ;) Przeszedłem raz i teraz gram znowu na najtrudniejszym stopniu trudności .

robi6969

Użytkownik
Użytkownik
Świetna grafika i gierka wciąga, nie znudziła się po 4h :) wręcz przeciwnie spędziłem dzisiaj pół nocy na multiplayer :) młóciłem z jakimś gostkiem z US w trybie co-operate do 4 rano :)

rolnikziom

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Przyjemna gierka, troche krótka ale przyjemna:subdued:

Sertlon

Świeżak
Świeżak
za krótka niestety przez co nie spodobała mi się

Trampol

Świeżak
Świeżak
nie spodobała mi się

garf78

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Dziś nie wytrzymałem i kupiłem tą grę i kolejny raz potwierdziło się, ze jak chcesz być pewny jaka to gra musisz ja sam zobaczysz. naczytałem się różnych opinii i miałem mieszane uczucia. Jednak nie zaluję zakupu gra rewelacja, dla mnie 10/10 :)

RocketFuel09

Użytkownik
Użytkownik
Pograłem i muszę powiedzieć, że jestem miło zaskoczony. Nie jest to tytuł według mnie wybitny, ale jest to solidna gra z genialną grafiką, pokazującą moc konsoli. Do tego bardzo przyjemny system walki, fakt na dłuższą metę można popaść w lekką monotonię, ale i tak gra to według mnie dodbry tytuł i nie żałuję kupna. Recenzje są według mnie mocno przesadzone jeżeli chodzi o krytykę tej gry.

MCMVIII

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Gra graficznie świetna, co do rozgrywki - trzeba lubić tego typu gry. Ja fanem nie jestem.

korePL

Świeżak
Świeżak
Nie pojmuje hejtu i żółci, które zostały wylane na Ryse'a. Że zbyt uproszczony system walki? OK, ale nie przesadzałbym z tym, że aż tak nudzi. Mimo wszystko system wyboru handicapa z krzyżaka po skutecznym finisherze daje nam spore pole manewru jeśli chodzi o poprowadzenie danych batalii (co jest wyjątkowo ciekawe przy większej liczbie wrogów).

Grafika - najlepsza na next-geny jak do tej pory a ograłem wszystkie tytuły X-O i PS4. Fabuła: długo się rozwija, ale fajna i absolutnie rewelacyjny voice-acting i cutscenki. To robi po prostu klimat. Do ideału: owszem, daleko, ale na pewno to tytuł ponad przeciętność i mający potencjał na kontynuację.

trebol91

Użytkownik
Użytkownik
Gra może nie jest najwyższych lotów ale mimo wszystko wciąga i fajnie sie ubija przeciwników. Tylko szkoda ze troche krotka ale jesli ktos lubi takie typu gry to polecam. Po prostu ta gra dla fanów slasherow a ja się do nich zaliczam

mauly

Użytkownik
Użytkownik
Grałem na swoim laptopie bo jeszcze nie ma XO, ale warto było. Świetna gra, świetna grafika, świetne momenty, zakończenie i chęć grania dalej. Najlepsza misja rodem z filmu " Szeregowca Ryana" czy gry MoH, desant piechoty na plaży statkami w tamtych czasach, do tego elementy lekko strategiczne i walka z szeregami wojsk oraz krwiste i różnorodne ćwiartowanie przeciwników. Dla mnie Bomba! Mając XO na pewno zagram i w tą grę na dużym ekranie.

Krakoos

Xbox One
Xbox One
XBOX MANIAK
Użytkownik
Dorwałem się własnie i po kilku godzinach jestem w połowie, co jest miłym zaskoczeniem przy 6 tygodniach grania w Watch_Dogs :)
Gra ta jest przemiłym odpoczynkiem w przerwie między bardziej wymagającymi pozycjami. Liniowa, niewymagająca, przepiękna graficznie. Do systemu walki się nie przyczepię, bo grałem w takie, co się przechodziło masakrując tylko jeden przycisk. Tutaj naprawdę mamy spory wybór.
Jedyne co drażni to atak klonów. Nie wiem, 5-6 barbarzyńskich mord na krzyż, to gruba przesada.
Tak, to ogólnie lekka rozrywka.
Nie grałem w multi, ale ludzie sobie chwalą, więc pewnie spróbuję.

Edycja:

Gra ukończona, jest bardzo dobrze. Akcja bez przerwy, dużo się dzieje, atak, atak i jeszcze raz atak. Gra, która daje przyjemność.

No i spróbowałem multi. Niestety baaaardzo ciężko się wbić, ale kiedy już się jest na arenie w towarzystwie innego gracza, to jest bajka! Samemu to ciężko, bo się powinie noga i koniec, a kumpel zawsze pomoże. Na pewno multi nie jest na granie miesiącami, ponieważ niezbyt dużo map jest bezpłatnie i najwyczajniej się znudzi, ale po ukończeniu gry, kilka partii po prostu trzeba!

Ostatnia edycja:

stremlau1

Świeżak
Świeżak
Jak dla mnie to jedna z najbardziej niedocenionych gier na xone grę ukończyłem i jak najbardziej polecam

rawer

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Gra wygląda naprawdę bardzo ładnie pod względem wizualnym, ale rozgrywka jest po prostu nudna.. są momenty, w których gra "sama się przechodzi". Nie tego oczekuję od gier komputerowych. System walki jest bardzo dynamiczny, gra charakteryzuje się wysokim tempem rozgrywki. Jeżeli ktoś chce się odstresować i nacieszyć oko piękną grafiką to jest to gra dla niego.

Zapraszamy na rewię taniochy http://www.patryksowa.e-blogi.pl/komentarze,211578.html drożyznę wykopano –zostało to co lubisz.

Ostatnia edycja:

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Grę zainstalowałem 3 dni temu, pierwsze podejście 3,5h i miałem 5 etapów za sobą, wczoraj drugie podejście i kolejne 2 etapy łącznie na to jak na razie ok 5h poświeciłem. Tak więc została mi w zasadzie końcówka.
Gra jest trochę monotonna ponieważ historia jest dość krótka a w samej grze robimy tylko 2 czynności atak, unik, atak, unik, atak, unik i tak przez 8 etapów.
Graficznie w zasadzie nie mam zastrzeżeń choć widać kompromisy.
Gra oferuje możliwość rozbudowy postaci co jest na +
Jest też cienki multiplayer.
Ogólnie 8/10

Trick76

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Gra mimo już kilkunastu miesięcy na rynku, nadal wygląda obłędnie. I nie jest specjalnie krótka. Oczywiście jest to typowy "korytarz", ale KLIMAT miażdży. Fajnie rozwiązana sprawa z odcinaniem kończyn itp. rzeczy, spowolnienia. Jestem w 5 rozdziale i widzę jeden duży bug. Chyba na 37% tego etapu ustawiają się ziomki Mariusa, ale ja zamiast iść gdzie trzeba, wracam specjalnie przez bramę, a tam...woooo...drzewa z korzeniami wiszące nad ziemią, doczytujące się tekstury, dziwne bohomazy, Marcus może chodzić po dużych górkach, po rowach itp. (normalnie Marcus może chodzić tylko w wybranych miejscach,a np. stoły są "przybite" do podłoża ). A żeby było ciekawiej, to w jednym miejscu ustawiają się przeciwnicy i stoją, a ja każdego po kolej zabijałem, potem była druga fala, trzecia. Taki bug, a myślałem, że jest dopracowana. Nie zmienia to jednak mojej oceny, bo po ok. 60% gry stwierdzam, że to nadal dobry, relaksujący tytuł po ciężkim dniu pracy. Polecam.

szonyone

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
hej
zanim admin wyrzuci moj post to prosze odpowiedzcie na pytanie

czy jest polska wersja jezykowa tej gry??

Do góry Bottom