S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
-1436524890.jpg

MirBarPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Kurde. Czekałem.
Przeszedłem pierwszą misję fabularną i odinstalowałem.
Coś mnie w niej odrzuca...

Krakoos

Xbox One
Xbox One
XBOX MANIAK
Użytkownik
Ja miałem dużo gorsze doświadczenie. Nie mam po prostu zdrowia i czasu na takie gry. Odpycha praktycznie wszystkim. Korzystaniem z ekwipunku, celowaniem, nastrojem, wszechobecną ciemnością i tym jakimś chorym progiem wejścia, gdy idąc z punku A do B zabija nas niewidzialny stwór w pierwszych minutach gry, kiedy jeszcze nie ogarniamy co i jak. Wbrew temu, co ludzie sądzą konkurencja jest naprawdę mocna i mam w co grać, nie muszę się męczyć przy takim... "czymś".

ManyPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Bardzo dobrze, że jest GP - zainstalowałem przeszedłem kilka pierwszych misji i... chyba odpuszczę. Gdybym to kupił to plułbym sobie w brodę - tak jak @Krakoos pisał początek z tym znikającym mutantem początkujących graczy na pewno nie przyciągnie do tej gry, poza tym błędy, audio...lipa trochę.

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Niewidzialny stwór to pijawka, gra dała ci lekcję której nie zrozumiałeś. Jesteś kruchym ludzikiem, nie walcz z pijawką, uciekaj!
Interfejs jest z komputera i bardzo dobrze, to jest seria komputerowa wepchnięta na konsole dla kasy - zawsze możecie podłączyć klawiaturę z myszką bo to obsługuję.
Ta gra jest niedokończona, ja sobie nie wyobrażam jak wyglądała na pierwotną premierę a ze 3 razy ją przesuwali. To miało wyjść w 2021r.
Jestem fanem trylogii a S2 to kasztan, może za rok to poprawią.. bo naprawić się nie da, wiele tutaj jest skopanych podstaw. Tego nie da się naprawić, to trzeba napisać od zera. Fabułę ukończyłem, to była mordęga ale udało się.

Do góry Bottom