Saints Row 2 CO

Galba

Użytkownik
Użytkownik
Witam. Wie ktos jak wlaczyc CO w tej grze ale OFFLINE? jakby co to nie moge polaczyc mojego x'a do intrnetu...

wojnar

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Saints Row 2 CO

Chyba co-op...
Niestety, nie można w to grać we 2 na jednej konsoli.
Tak było w 1 części i prawdopodobnie tutaj też tak jest.
Przynajmniej ja nie znalazłem nigdzie takiej opcji.

Galba

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Saints Row 2 CO

no wlasnie z tego co widzialeem na tej stronie http://www.xboxmp.com/Catalog.aspx to da sie;/

ramblox

Świeżak
Świeżak
?

To da się grać we 2 na jednej konsoli?udało się komuś?:confused:

jacek9223

Użytkownik
Użytkownik
Na pewno się da grac we 2 na jednej konsoli tylko ja tez nie umiem tego włączyć :/ tu macie dowód
Saints Row 2 - videorecenzja - video, Gaminator.pl

EDIT
co-op jest tylko przez sieć albo system link (połączenie dwóch konsol kablem, czyli taki LAN). Split-screena nie ma niestety :/

Nefarod

Użytkownik
Użytkownik
Na pewno się da grac we 2 na jednej konsoli tylko ja tez nie umiem tego włączyć :/ tu macie dowód
Saints Row 2 - videorecenzja - video, Gaminator.pl
No, dowód jak c..... Gdzie ten dowód? Ja tu widzę co-opa przez Live'a, a nie na jednej konsoli na split-screenie...

jacek9223

Użytkownik
Użytkownik
jest co-op ale przez system link czyli LAN !!!

jakub1989

Użytkownik
Użytkownik
Witam

Mam problem gdzie w grze zarządza się gangiem ?? Zdobyłem taką możliwość po jednej z misji nie wiem tez gdzie modyfikuje się auta tez udało mi się to odblokować.

Pisze ,że w siedzibie głównej gangu ale nic takiego tam nie mogę znaleźć.

KrzQ

Użytkownik
Użytkownik
Witam

Mam problem gdzie w grze zarządza się gangiem ?? Zdobyłem taką możliwość po jednej z misji nie wiem tez gdzie modyfikuje się auta tez udało mi się to odblokować.

Pisze ,że w siedzibie głównej gangu ale nic takiego tam nie mogę znaleźć.
jest taka mozliwosc ze mozesz przywolac paru ludzi z gangu np. przy wykonywaniu misi podchodzisz do swoich i wciskasz strzalke do gory i ida z toba na "wojne" :D

radekb29

Banned
Użytkownik
a można jakoś inaczej niż przez Co ?? Byle żeby we 2 i nie przez neta

Paviano

Banned
Użytkownik
Przez sieć się da. Musiałbyś mieć 2 konsole lub kumpel by musiał przynieść konsolkę do Ciebie.

Do góry Bottom