Saints Row

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

ManhunterPL

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
A powiedzcie mi czy warto w tę grę wogóle grac co jest w niej takiego fajnego? Wiem jest coś takiego jak Gry-Online ale chciałbym usłyszeć opinii szarego gracza :p

Andrzej92

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Saints Row

Jak lubisz Gta SA to jest to dla ciebie "must have":p A tak poważnie to jest gra lepsza od Gta SA (moim zdaniem). Jest lepsza grafika, fizyka itp. Polecam tą gre. Ale jak chcesz się przekonać to ściągnij demo lub ściągnij pełną:p

ManhunterPL

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Ale grafika jest taka "bajkowa" jak w SA czy już bardziej realistyczna? A miasto w którym rozgrywa sie gra ma jakiegoś odpowiednika w realu, i czy te miasto jest duże czy małe? Bo jeśli chodzi o demo to mam problem z Xbox Live, coś mam z kartą sieciową na płycie głównej blaszaka. Pozdrawiam

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Tak samo bajkowa, miasto jest dosc duze, chociaz mniej ciekawe niz SA.

Andrzej92

Użytkownik
Użytkownik

Zobacz se screeny, ale grafika jest o niebo lepsza niż ta w SA.

mateusz19910921

Świeżak
Świeżak

moze forze 2 tania no i dobra :D a przedewszystkim multiplayer ^^ lub viva pinata ta gra niszczy

Brahrp

Użytkownik
Użytkownik

Powiem tak miałem x'a, ale nie bardzo miałem czas grać.
W kolekcji miałem tą grę "Saints Row", popykałem 10 minut i powiedziałem sobie, że nie będę sobie robił smaczka i jak tylko będe miał czas przejdę całą, jednak do dziś nie miałem takiej okazji.
Teraz jednak napaliłem sie na zakup xbox360 Arcade i popykanie w "Assasina" a do tego dokupię sobie "Saints Row" i będę pykał, aż zielone nie zmieni się w czerwone!!
A na marginesie filmik o Saints Row:
http://www.gametrailers.com/player/12745.html
Już nie mogę się doczekać konsoli!
Pozdrawiam i Polecam

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom