A powiedzcie mi czy warto w tę grę wogóle grac co jest w niej takiego fajnego? Wiem jest coś takiego jak Gry-Online ale chciałbym usłyszeć opinii szarego gracza
Jak lubisz Gta SA to jest to dla ciebie "must have" A tak poważnie to jest gra lepsza od Gta SA (moim zdaniem). Jest lepsza grafika, fizyka itp. Polecam tą gre. Ale jak chcesz się przekonać to ściągnij demo lub ściągnij pełną
Ale grafika jest taka "bajkowa" jak w SA czy już bardziej realistyczna? A miasto w którym rozgrywa sie gra ma jakiegoś odpowiednika w realu, i czy te miasto jest duże czy małe? Bo jeśli chodzi o demo to mam problem z Xbox Live, coś mam z kartą sieciową na płycie głównej blaszaka. Pozdrawiam
Powiem tak miałem x'a, ale nie bardzo miałem czas grać.
W kolekcji miałem tą grę "Saints Row", popykałem 10 minut i powiedziałem sobie, że nie będę sobie robił smaczka i jak tylko będe miał czas przejdę całą, jednak do dziś nie miałem takiej okazji.
Teraz jednak napaliłem sie na zakup xbox360 Arcade i popykanie w "Assasina" a do tego dokupię sobie "Saints Row" i będę pykał, aż zielone nie zmieni się w czerwone!!
A na marginesie filmik o Saints Row: http://www.gametrailers.com/player/12745.html
Już nie mogę się doczekać konsoli!
Pozdrawiam i Polecam
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.