Samoczynne wylogowywanie z konta xbox.

Ma4ensi

Użytkownik
Użytkownik
Witam, mam taki problem, otóż przykładowo gram sobie w grę i tu nagle wylogowywuje mnie z profilu xbox'owego, przez co wywala mnie z gry i musze ja uruchomic ponownie! Od razu mówię, że mam dość niestabilny internet przez zmacniacz wifi, ktory czasem resetuje połączenie sieciowe, ale czy to jest przyczyna? (przeciez mozna grac w gry offline). Pytanie jak to zrobic zeby nie wywalalo mnie przez te wylogowywanie w trakcie grania.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Myślę, że podpięcie konsoli na kabel jedynie by tu zdało egzamin. Jak masz niestabilny net to przez to Cie wywala. Granie offline to po prostu granie bez podłączenia się do jakiejkolwiek sieci, wtedy nie ma prawa Cie wywalić z profilu ;)

Ma4ensi

Użytkownik
Użytkownik
Myślę, że podpięcie konsoli na kabel jedynie by tu zdało egzamin. Jak masz niestabilny net to przez to Cie wywala. Granie offline to po prostu granie bez podłączenia się do jakiejkolwiek sieci, wtedy nie ma prawa Cie wywalić z profilu ;)
Ja i tak na razie gram tylko na singlu bo nie mam golfa, więc sieć nie jest mi do niczego potrzebna, więc jak to zrobić żeby zalogować się offline? Po prostu zerwać połączenie z siecią w opcjach Xbox?

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Ustawienia > sieć > tryb offline.

To że grasz tylko SP nie ma znaczenia niektóre gry wymagają stałego połączenia i to nawet nie mające MP.

Do góry Bottom