SAVEgame z GTA5

Net5kY

Użytkownik
Użytkownik
Ma ktoś może save z 15-20%?

PrzepychaczPL

Świeżak
Świeżak
Ma ktoś save po misji "Ojciec i Syn"? Zawsze resetuje mi się na moście.

paradox2604

Użytkownik
Użytkownik
ej jak wklejc ten zapis z ukonczenia gry mam go skopiowac na pena i wklejc do konsoli? jezeli tak to gdzie i czy nie skasuje mi to aktualnego profilu z gta online?

Pixel

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Najpierw musisz zmienić ID na swoje. Podłącz pena do konsoli i skonfiguruj go. Następnie zgraj profil na pendrive i podłącz go pod PC. Odpal program Horizon, wejdź w Device Explorer i w zakładce Gamer Profiles będziesz miał swój profil. Kliknij PPM i Extract (zapisz go gdzieś na pulpicie). Następnie odpal sobie Package Manager (zakładka Tools) i skopiuj do notatnika Profile ID, Device ID, Console ID. Potem zrób to samo z save (Odpal w Package Manager) i zmień ID na te twoje. Po zmianie kliknij Save, Rehash & Resign i wrzuć profil razem z savem na pena. Później podłączasz pod konsolę i zgrywasz z pena. Wszystko będzie działać.

PS. Nic się nie stanie z GTA Online.

szymeq92

Użytkownik
Użytkownik
Witam, mam problem.
Posiadam konsolę xbox 360 slim 4GB z RGH(dysk zewnętrzny). Przed przeróbką grałem w GTA V i savy zapisywałem na dysk zewnętrzny skonfigurowany pod konsolą. Po skonfigurowaniu dysku pojawił mi się tam ukryty plik pod nazwą "Xbox360" o pojemności 32,5GB. Pliki w nim się znajdujące mają nazwy kolejno: Data0001-0033. Czy w tych plikach znajdują się savy do GTA V i czy mogę je jakoś wyciągnąć i zgrać na obecny profil xbox'a ?
Czytałem poradnik, ale nie jestem pewny czy w tym folderze znajdują się pliki z savami i nie mam żadnego pliku np o nazwie "SGTA50000".
Folder ten (Xbox360 - ukryty) jest to partycja stworzona przez xbox'a na której zapisuje poziomy gry. Jeżeli Usunę go z dysku to podczas zapisu gry konsola chcę go sformatować. Na dysku tym posiadam również gdy dla RGH w formacie GOD.

Jest ktoś w stanie pomóc mi odzyskać savy dla GTA V, czy jest to wg możliwe czy zgrałem dobre pliki ?
Z góry dzięki

szymeq92

Użytkownik
Użytkownik
Podłączyłem dysk do konsoli wszedłem w Ustawienia>System>Pamięć masowa> Jednostka pamięci(dysk z savami zapisanymi przed przeróbką RGH)>Gry i aplikacje>GTA V
I gdy chcę skopiować (Autozapis) Szybka robota (35,1%) wyskakuje mi komunikat "Nie można przenieść elementu między profilami"
Da się to jakoś ominąć ?

EDIT

OK już ogarnąłem.. Przez Horizon zgrałem save i przez MODIO wrzuciłem na swój inny profil bez zmieniania ID IP itp w Horizonie

Info orso6// Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

adamsvip

Świeżak
Świeżak
Witam,
konto online jest przypisane do profilu z save gracza, czy do konta xbox live??

Pixel

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Do konta xbox live.

AdamHN

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Witam wszystkich. Jestem tutaj nowy więc jak cos pisze nie tak to sorry. Mam wielka prośbę,potrzebuje save na 40-50 % do gta 5. bo mam błąd w misji "Ja kontra prawo" . Proszę niech ktoś poratuje.

Pixel

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
55%: https://mega.co.nz/#!pRBAFbya!U4PS7CMOyYqZjvw5ZIiO332VbeIDbSJH3VMxLFq_uuo
Taki znalazłem - jak chcesz inny to wystarczy, że wpiszesz w google coś w stylu "gta v xbox 360 savegame 50%".
Pamiętaj o zmianie ID na własne - instrukcje masz kilka postów wyżej.

AdamHN

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Ten save co dałeś mi link to juz kiedys sciągłem ale to nie jest 55% gry tylko 1.6%. A w necie nic nie znalazłem.Także temat aktualny.

Pixel

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Sprawdź te dwa:
KLIK
KLIK
Niestety nie wiem ile %.
PS. Oczywiście ID do zmiany.

szymeq92

Użytkownik
Użytkownik
Ja moge ci dać prawie 70% wszystkie główne misje zrobione to sobie je powtórzysz .

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

AdamHN

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
To daj jak możesz ten save na 70%. Z góry dzięki

szymeq92

Użytkownik
Użytkownik
Wybacz, że po takim czasie
Download SGTA50015 from Sendspace.com - send big files the easy way

EDIT
Chyba najlepiej będzie ci to wgrać przez Modio, sam automatycznie zmienia ID jak masz podłączony swój profil do PC

Info orso6 // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

AdamHN

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
ok wszystko działa. DZIĘKI

wisnia90

Świeżak
Świeżak
Witam ! Przeszukałem, ale nie znalazłem. Szukam save po misji w której napadamy na bank, może być troche % ( 40 np ) przed tą misją, ponieważ osoba trzecia nadpisała mi gre na poziomie 5% na istniejącym save, więc byłbym wdzięczny.

Sony156

Użytkownik
Użytkownik
Witam.
Ma ktoś może save z około 35%? Może być przed kradzieżą z-type lub po.

Mateuszwwy1

Świeżak
Świeżak
Witam,Panowie gdzie pozniej wrzucic ten pozmieniany save na pena w jakie miejsce ? bo ja pozmienialem w save te id itd ale wrzucilem na pena i wg tego nie widzi.Pomoze ktos?

JaZz

PlayStation 4
Ryżownik
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Witam,Panowie gdzie pozniej wrzucic ten pozmieniany save na pena w jakie miejsce ? bo ja pozmienialem w save te id itd ale wrzucilem na pena i wg tego nie widzi.Pomoze ktos?
program horizon sam wrzuca w odpowiednie miejsce

Do góry Bottom