Save'y a dashboard

dziurex25

Świeżak
Świeżak
Witam. Zacznę od tego że mam konsolę Elite, która nigdy nie była podłączana do internetu (i nie będzie). Kupiłem nie przerobioną i przerobiłem LT+. Do konsoli podłączyłem dysk ze starej zbanowanej konsoli i wszystkie savy oraz konta są jako uszkodzone. Czytałem, że na ten problem może pomóc instalacja najnowszego dashboarda (wgrałbym go z pena). Z kolei czytałem również żę po instalacji nowego dasha nie działa np. Cod Black Ops. Mógłby mi ktoś jasno przedstawić jak to wygląda?? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.

venom85

Użytkownik
Użytkownik
z tego co wiem to straciles na zawsze konta i savy,a nowy dash przywraca tylko uzytecznosc dysku twardego

Specter

Użytkownik
Użytkownik
Musisz sobie "naprawic" te pliki. Tutorial jest na tym forum

dziurex25

Świeżak
Świeżak
W jakim dziale szukać tego tutoriala?? Bo szukam już 15 min i nie mogę znaleść :(

dziurex25

Świeżak
Świeżak
A czy jest opcja żebym zgral te savy jakos na pendrive'a?? Bo nie wiem jak dysk do PC podlaczyc. Z tym że nie wykrywa mi pena xbox.

Specter

Użytkownik
Użytkownik
Sprobuj uzyc innego pendrive'a.
Mozna bez problemu przenosci pliki z dysku na pena i spowrotem

dziurex25

Świeżak
Świeżak
dwa pendrivy probowalem 2 GB kingston 8GB Kingston format na Fat oraz Fat32 i nic. W żadnym przypadku nie wykrywa. Co może być przyczyną??

Tak czytam i może mam za starego dashboarda?? Jest to 2.0.8955.0. Może to być przyczyna??

Piotrek ELO

Użytkownik
Użytkownik
Musisz wgrać dashborda 9199 lub nowszego czyli Kinect dasha

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
dwa pendrivy probowalem 2 GB kingston 8GB Kingston format na Fat oraz Fat32 i nic. W żadnym przypadku nie wykrywa. Co może być przyczyną??

Tak czytam i może mam za starego dashboarda?? Jest to 2.0.8955.0. Może to być przyczyna??
Pendrive'y mogą być użyte jako pamięć dla Xbox'a w dashu 9199 wzwyż :p

dziurex25

Świeżak
Świeżak
Dzieki za podpowiedź. A czy jest jakis najbardziej polecany dashboard?? Bo czytam że ten najnowszy blokuje np. Call of Duty i jeszcze jakies inne gierki.

Do góry Bottom