Scalanie podzielonego obrazu ISO z plików *.000 *.001 ...

Krzysiek_w

Użytkownik
Użytkownik
Cześć
No a więc mam problem w tym scalaniu mam jakieś pliki żeby rozpakować win rarem po 95 mb i pliki takie co nie da się ich odczytać..nie mam żadnych 001,002 itd jeżeli ktoś by mógł napisać do mnie na gg 9875529 byłbym bardzo wdzięczny

michal86ole

Użytkownik
Użytkownik
Otwórz za pomocą > WinRar > wybierz miejsce gdzie się ma wypakować
lub
prawym przyciskiem myszy na pierwszy lepszy plik i 'wypakuj tutaj'.

Krzysiek_w

Użytkownik
Użytkownik
A po wypakowaniu zostaje mi plik iso i co mam z nim zrobić/ sorry ale ja naprawdę nie potrafię czytać ze zrozumieniem :(

Frogger15

Świeżak
Świeżak
ok juz wszystko ok

GUMNY

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Witam, proszę o pomoc- ściągnąłem sacred 2 wypakowałem rary i mam pełno plików których nie da się wypakować winrarem, scalilem je total commanderem powstał mi plik .000 ale nie moge go nagrać, ani nie mogę zmienić rozszerzenia z .000 na .iso.
Proszę pomóżcie dam kod 48 h jak są jeszcze warzne vo nie wiem... HELP!

Mam identycznie jak tomciopaluch na screenie, scaliłem te pliki total commanderem ale nie da sie wypalic...

offtopic

Użytkownik
Użytkownik
Daj screen z katalogu tej gry - widok ustaw na szczegóły.

tomciopaluch

Banned
Użytkownik
JA MAM TO SAMO...ROZPAKOWALEM GRE I WYSZLY TAKIE PLIKI I DALEJ NIE MAM POJECIA CO ROBIC... http://img41.imageshack.us/img41/4892/16052009.jpg

GUMNY

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Mam identycznie jak tomciopaluch na screenie, scaliłem te pliki total commanderem ale nie da sie wypalic...

offtopic

Użytkownik
Użytkownik
JA MAM TO SAMO...ROZPAKOWALEM GRE I WYSZLY TAKIE PLIKI I DALEJ NIE MAM POJECIA CO ROBIC...
Wypakuj te pliki winrarem >> http://x360iso.org/iso/9851-przygotowanie-i-nagranie-gry-krok-po-kroku.html i powinieneś otrzymać plik dvd i iso.

ps.
nie łatwiej było zrobić print screena, niż zdjęcie ??
j/w

groszekf

Świeżak
Świeżak
witam mam taki sam problem te pliki ze zdjęcia są już rozpakowane winrarem.

LordHelm

Świeżak
Świeżak
rozpakowalem, nagralem i ... xbox widzi plyte jako dvd ktorego nie mozna odczytac

jedyne na tym forum na co mozna liczyc to ostrzezenie i punkty karne, jak czekasz na pomoc to jest cisza...

picipool

Banned
Użytkownik
wielkie dzięki, dużo mi rozjaśniliście:)

Crowley

Banned
Użytkownik

dawid000

Banned
Użytkownik
total commanderem sie nie da
trza to otworzyc winrarem i przeniesc zawartosc do jakiegos folderu z winrara

Arczi12

Świeżak
Świeżak
Witam
Mianowicie mam pewien problem:
Ściągnąłem Soul Calibur IV z mediafire, wszystko elegancko do momentu w którym trzeba scalić party(nie można wypakować winrarem). Trudzę się już z 3 godziny mając tą instrukcje w rękach, wykorzystałem każdy program do scalania plików.Udaje mi się scalać ale powstaje plik winrar.Tylko sfx scala jako plik iso którego abx360 nie odczytuje jako obraz gierki
Nie mam pojęcia jak zrobić z tego prawidłowy iso. Nie ma żadnych komentarzy potwierdzających, że gra działa ale ok.40 osób podziękowało więc myśle , że musi dzialać

Zozol

Banned
Proszę o szybką odp. mam tylko plik .000 czy mogę go nagrać na płytę Mam LT

Fennixs

Użytkownik
Użytkownik
Wszystko działa dzięki za poradnik

Pdziel19

Użytkownik
Użytkownik
Zozol nie. Musisz mieć pozostałe pliki.

tomi996

Świeżak
Świeżak
Witam. Od kilku dni próbuje wypalić sobie płytkę z grą ale jakoś nie mogę . Mam ściągnięte 7 plików Ice_Age_3.r00, …..r01, …..r02 itd w których jest plik icon-ia3-x360.iso . Oraz plik Ice_Age_3.rar w którym są pliki icon-ia3-x360.iso oraz plik icon-ia3-x360.dvd . Próbowałem na rożne sposoby ale nie wyszło. Aktualnie TC spakowałem pliki pliki *.r00 - *.r07 i powstał plik Ice_Age_3.out tyko że nie wiem co z tym plikiem zrobić . Jak wypakowywałem WinRarem pojedynczo to wychodziły .iso , jak je pakowałem do jednego folderu to posklejał je ale nic z tego nie wyszło . Co dalej z tym zrobić i do czego jest plik icon-ia3-x360.iso (który jest razem z plik icon-ia3-x360.dvd) skoro nie da się go scalić z pozostałymi?

Do góry Bottom