Sea of Thieves z ważną aktualizacją. Gracze muszą pobrać całą grę

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

Rare reaguje na opinie graczy i zajmuje się znaczącym ulepszeniem Sea of Thieves. Produkcja doczekała się aktualizacji, jednak klienci nie pobiorą małych plików, a muszą ściągnąć z serwerów całą grę.

Sea of Thieves nie otrzymało „normalnej” łatki w dniu premiery, a autorzy nawet nabijali się z podobnych produkcji dorzucając do gry opaskę na oko zatytułowaną właśnie „Day 1Eye-Patch”. Niestety, nawet Brytyjczycy muszą znacząco usprawnić swój tytuł, więc firma opublikowała dzisiaj aktualizację.

Trudno tutaj mówić o „patchu”, ponieważ każdy zainteresowany musi pobrać 18,62GB danych, czyli cały klient Sea of Thieves. Firma podkreśla, że pliki zapewniają wiele poprawek, ulepszają stabilność, a nawet usuwają problem z wydajnością tytułu na Xboksie One X.

„We wtorek 27 marca publikujemy również nowego klienta gry dla wszystkich graczy, który zawiera szeroki wachlarz poprawek w naszych usługach, stabilność i usprawnia doświadczenie.”

Firma podkreśla, że nie chciała wydzielić aktualizacji i zapewnić graczom przykładowo 2-5-10GB aktualizację, ponieważ patch zostałby opóźniony o kilka dni, a deweloperzy za wszelką cenę chcieli opublikować pliki dzisiaj.

Oczywiście kolejne łatki będą ważyły zdecydowanie mniej i następnym razem nie będziemy pobierać ponownie całego Sea of Thieves.

suki

Użytkownik
Użytkownik
O to kolejna tona pomyjów się na nich chyba wylała za taki ruch.
Bo jak ktoś ma limit danych to ma nie złą lipę.

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Ciekawe czy za granicą też są takie wynalazki jak limitowany internet czy tylko u nas taka lipa. Jak ja się cieszę że już za tydzień wywalę LTE do puchy na rzeż światła i takie informację nie będą mi już podnosić ciśnienia.

davex

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Żeby w XXI podstawowy internet był z limitem danych.... Nie do pomyślenia

Wypalcowane na Redmi Note 4

suki

Użytkownik
Użytkownik
Ciekawe czy za granicą też są takie wynalazki jak limitowany internet czy tylko u nas taka lipa. Jak ja się cieszę że już za tydzień wywalę LTE do puchy na rzeż światła i takie informację nie będą mi już podnosić ciśnienia.
Są np. w Kanadzie ale i chyba w US też na stacjonarce są limity jak dobrze pamiętam.
Zależy od opa jakiego masz.

Do góry Bottom