Obecnie mieszkam w Szkocji i tutaj zakupiłem konsole i byłem szczęśliwym posiadaczem jej od 8 miesięcy , aż do momentu pojawienia sie "ring of death". Gwarancji żadnej nie mam na konsole, ponieważ kupiłem ja w sklepie z "drugiej ręki" i dali mi gwarancję na miesiąc . Więc poszedłem do takiego sklepiku gdzie kupuję gierki i zapytałem czy świadczą usługi na naprawę 3 czerwonych światełek, a on na to ze nie robią tego , ale mogę skontaktować sie z M$ i naprawia mi to ( dodam ze moja konsola jest z 2006r.) I pomyślałem sobie że spróbuje i zadzwonię , chociaż i tak nie mam gwarancji i zobaczę co się stanie. Więc zadzwoniłem , powiedziałem jak wygląda sprawa i konsultant nawet nie zapytał sie czy mam gwarancję i przyjął moja konsole do naprawy
i dzisiaj rano odwiedził mnie kurier i zabrał sprzęt . Moje pytanie jest takie , czy naprawią mi tą konsole bez aktualnej gwarancji ? , bo na stronie xbox.com jak patrze bo jest napisane ze gwarancja wyczerpała się .
I co drodzy koledzy myślicie o tym , naprawią konsole czy odeślą w takim stanie jak wysłałem .
Pozdrawiam.
I co drodzy koledzy myślicie o tym , naprawią konsole czy odeślą w takim stanie jak wysłałem .
Pozdrawiam.