1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skaczące poziome paski

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Glebax, Luty 2, 2014.

  1. Glebax

    Glebax Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Ślą…ska, Poland
    Witam,
    Podczas grania w AC3 mam co jakiś czas skaczące czerwone paski w poziomo na ekranie.
    Poruszałem kablami ale to nie to, gra pobrana na dysku.
    Z resztą od zakupu konsola stoi cały czas w pozycji pionowej, nie ruszana.
    Wina jakiegoś układu czy bug w grze bardziej, bo reszta gier raczej nie wygląda na tak wymagające graficznie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4921
    Polubienia:
    956
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    w innych grach problem rowniez wystepuje?
    kabel, gniazdo albo grafa pada
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2737
    Polubienia:
    623
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jeśli tylkp w tej grze to możliwe że jest jakiś błąd, jeśli dzieje się tak we wszystkich to może być coś z gpu

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  5. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Artefakty ??
    Zapodaj screen'a :)

    Jaką masz wersję 360'ki ??
     
  6. Glebax

    Glebax Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Ślą…ska, Poland
    Xbox 360E Slim, jedynie w tą gre gram, ale na forza horizon nic nie zauważyłem
     
  7. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wywal grę i pobierz ponownie.

    Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    A może problem z dyskiem w konsoli...
     

Wczytywanie...

Poleć forum