1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skype

Temat na forum 'Aplikacje' rozpoczęty przez brattanek, Styczeń 27, 2015.

  1. 8siwy9

    8siwy9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ma ktoś rozwiązanie tego problemu? Może lepiej napisać do M$

    Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Arcadiush

    Arcadiush Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Witam, a czy da się jakoś ustawić, żeby puścić rozmówcę skypa na głos, ale tak żeby też nas słyszał?
    Bez headseta słychać rozmówcę z głośnikó telewizora, ale ten nas nie słyszy, to logiczne, bo nie mamy podłączonego wtedy mikrofonu, ale podobno kinect ma wbudowany mikrofon? Można to jakoś wykorzystać podczas rozmów na skype?
     
  4. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    4682
    Polubienia:
    2895
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Da sie, sama tak gadałam przez Kinecta jak testowałam jak działa Skype ;) Głos rozmówcy był na głośnikach telewizora, a mój był dostarczany do rozmówcy przez mikrofon z Kinecta ;) Tak samo mikrofon z Kinecta działa w rozmowach grupowych na XO ;)
     
  5. Arcadiush

    Arcadiush Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    No to już coś, a jak to ustawić ? :)
     
  6. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    4682
    Polubienia:
    2895
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    No głos z konsoli mieć na TV, a żeby mikrofon działał to tylko podłączyć Kinecta. Nic nie trzeba ustawiać, z automatu działa ;) Jakby mikro nie łapał to w ustawienia Kinecta wejdź. Głos Ci się na coś innego przełącza (np.słuchawki) z chwilą podłączenia ich do pada ;)
     
    Arcadiush lubi to.
  7. Arcadiush

    Arcadiush Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Opanowane, dziękuję, wystarczyło w ustawieniach kinecta odhaczyć odpowiednią opcję.
     
  8. okok

    okok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Xbox one

    Pomóżcie mam problem z konfigurowaniem konta.

    Jak wchodzę na skype pisze mi że trzeba konfigurować konto.
     
  9. Cyryl523

    Cyryl523 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2016
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i konfigurowałeś je?
     
  10. qawsed15243

    qawsed15243 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Oriętuje się ktoś może czy można w skype albo w konsoli ustawić tak aby boło rozmówcę słychać w normalnych słuchawkach a nie w tym headsecie od xa?
     
  11. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    4682
    Polubienia:
    2895
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Jak chcesz słyszeć na swoich słuchawkach to pewnie Pad z XO + adapter taki na Jacka 3,5mm wpinasz swoje słuchawy i jedziesz lub kupić pada z wejściem na jacka 3,5mm i podpiąć swoje słuchawki :> Innej możliwości nie widze ;p
     
    Ostatnia edycja: Sierpień 11, 2016
  12. okok

    okok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak ale jak to ja nikt mi nie pomógł sam poklikałem i już działa.
     
  13. gabi63

    gabi63 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2016
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
     
  14. Davideri

    Davideri Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2017
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ponawiam pytanie Wojol92. Da się podłączyć jakąś kamerke usb zamiast kinekta? Może po którejś aktualizacji cośię zmieniło. Mam XOs , więc kinect+adapter to jednak koszta.
     
  15. sspshmm

    sspshmm Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2015
    Posty:
    11
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Po ostatniej aktualizacji SKYPE i konsoli. Program SKYPE zawiesza obraz po około 5-10 minutach. Muszę zawiesić i odwiesić rozmowę, aby wizja z drugiej strony działała, dźwięk słychać mnie widać i słychać cały czas.

    Podobna sytuacja jest z przeglądarką i stroną CDA, po 10 minutach wyrzuca do głównego ekranu i ponownie musze otworzyć przeglądarkę. Przed aktualizacją konsoli wszystko działało "cały" czas, aż do wyłączenia przez użytkownika. Czy ktoś się z Was spotkał z podobnym problemem?
     
  16. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    4682
    Polubienia:
    2895
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Z cda problem znany i jest póki co nierozwiązany, pewnie MS specjalnie ukrócił piractwo ;)
     
  17. sspshmm

    sspshmm Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2015
    Posty:
    11
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    ok z CDA rozumiem, ale Skype powinien działać normalnie i tak już polecieli (Microsoft), jak usunęli Skype z TV...
     

Wczytywanie...

Poleć forum