SONDA: Czy portal był dobrym pomysłem?

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik
Forum doczekało się portalu. Jeszcze długa przed nim droga i pewnie czeka go wiele zmian. Co o nim sądzicie?

i.T

Użytkownik
Użytkownik
Wygląda ładnie. Bardzo schludnie i za to wielki plus.

Osobiście nie wiem czy będę przeglądał coś więcej poza forum, ale jestem pewien, że będziecie mieli sporo odwiedzin.

pozdrawiam

neehooyah

Użytkownik
Użytkownik
moim zdaniem świetny pomysł, portal robi na mnie bardzo pozytywne wrażenie, ogólnie bardzo czytelny i schludny,

starszym użytkownikom forum sam portal raczej nie bedzie robił większej różnicy, jednak nowych odwiedzających na pewno zachęci do dalszej rejestracji i przeglądania

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Zaje...fajny jest ten portal :) Wystarczy go dopracować i będzie jak ta lala.

TrueUser

Użytkownik
Użytkownik
Dobra robota. Przejrzyście i nowocześnie.

sunrise103

Użytkownik
Użytkownik
Wygląd: Czytelny schludny i bez żadnych udziwnień, za co wielki plus.

Jako portal znalazłem u wiele odpowiedzi jeśli chodzi o Xbox'a. Mam nadzieję, że będziecie się dalej bardzo szybko rozwijać!

Dzokej

Użytkownik
Użytkownik
spoko portal.ciekawe czy ktos przez to wogule zobaczy ze jest forum :D . Trzeba tylko dodoawac newsy co jakis czas i bedzie cacy :D

tkn

Użytkownik
Użytkownik
Uważam to krok w przód i oby tak dalej. Jeżeli portal będzie rozwijany jestem jak najbardziej na TAK :)

kj5

Użytkownik
Użytkownik
W takiej formie jak jest obecnie - nie. Poprostu mnie się jego forma nie podoba.
Ale ogólnie pomysł dobry, widać ewolucje forum

Touch!

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Bardzo dobrze ze jest portal. Teraz tylko wybrac stalych, DOBRYCH newsmanow i jest ok. Tylko zeby newsy nie byly na zasadzie kopiuj-wklej.
Co do stylu, to masz chyba jednak racje ze taki wazki portal ladniejszy :D

D@niel808

Użytkownik
Użytkownik
Świetny pomysł!
Aż żałuję że mojego X360 zamieniłem na PS3 :(

kmg.al

Użytkownik
Użytkownik
Hmm, myślę że lepiej by było by podstawą był portal a do tego doczepiony forum. Ładniej to by wyglądało, i od razu newsy na głównej stronie tak jak na gry online. Pomysł dobry, wykonanie takie sobie. Ale myślę że wyjdzie z tego całkiem niezłe coś.

kj5

Użytkownik
Użytkownik
@up Nie zapominaj że to xboxFORUM nie xboxPORTAL.
Więc albo forum z doczepionym portalem albo wogóle. Taka jest moja opinia

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik
@chowderpl
Portal jest na stronie głównej adresu xboxforum.pl. Być może masz w zakładkach zapisane z adresem kończącym się na /forum.php.

Sam portal ma być tylko miejscem na nasze własne newsy, a wszelkie linki prowadzą do forum. Polecam wszystkim, byście wchodzili przez adres http://xboxforum.pl/. Zamierzam tam zamieszczać główne ogłoszenia o różnych eventach, czy zmianach na forum. Forum przez to nie byłoby tak zaśmiecone linkami na górze.

Galba

Użytkownik
Użytkownik
Hah ja tylko ubolewam nad usunięciem działu download:D

lozo55

Użytkownik
Użytkownik
Liga XboxForum.pl
świetny pomysł i wykonanie, o ile będą osoby zajmujące się tym, będzie dobrze :)

MrKilljoy

Użytkownik
Użytkownik
Liga XboxForum.pl
Wszystko fajnie, tylko dlaczego to wszystko chodzi tak wolno? Slajdy przeskakuja jakby chcialy a nie mogly :(
Internet mam szybki, wiec to nie jego wina. Na innych portalach nie mam takich problemow [np. gry-online].
Osobiscie dodalbym wiecej zakladek, np. link do dzialu "Aktualnosci" czy "Gry".

barrrtek

Użytkownik
Użytkownik
Ciekawy pomysł,widac że forum chce i próbuje się rozwijac !
Podoba mi się!

Gienia

Użytkownik
Użytkownik
Kolejny krok do przodu :) Bardzo fajny pomysł

the wert

Użytkownik
Użytkownik
Super portal.Właśnie tego mi brakowało.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom