Splinter Cell i Prince of Persia w HD także na X360

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Zremasterowana trylogia Prince of Persia jest już od jakiegoś czasu dostępna na PlayStation 3. Niedługo na konsolę Sony wyjdzie również odświeżony "trójpak" Splinter Cell. A co z Xboksem 360? Spokojnie, konsola Billa też dostanie te gry w HD.

ESRB na łamach swojej strony internetowej przy opisie Prince of Persia HD Collection i Splinter Cell HD Collection oprócz PlayStation 3 umieściło w platformach docelowych Xboksa 360. Ubisoft jeszcze nie potwierdził tych doniesień, nie wiadomo też czy na X360 w grę wchodzi tradycyjny nośnik czy może tylko cyfrowa dystrybucja. Jakby jednak nie było, fajnie że Beyond Good and Evil i planowane Halo: Combat Evolved nie będą jedynymi odświeżonymi klasykami na X360.

Źródło

Jak dla mnie świetna informacja! Dwie z najlepszych serii gier w wydaniu HD to jest to :)

MixMachine

Użytkownik
Użytkownik
fajniej jeszcze by było jak by nie była to tylko cyfrowa dystrybucja... w taką na pewno nie dane będzie mi zagrać.

Dzokej

Użytkownik
Użytkownik
kurde kanciasty sand of time w HD? a to dobre :D jak dla mnie to fastinacitc info :)

djploki

Użytkownik
Użytkownik
Skończyłem wszystkie na Xboxie 1 i nie uważam aby wyglądały one źle.Ba.Na tamte czasy wyglądały wręcz fenomenalnie.Jakoś nie mam ochoty na przechodzenie tego jeszcze raz w HD.Ta oferta dotyczy przede wszystkim tych użytkowników,którzy nie mieli styczności z Xboxem 1 i do nich jest głównie skierowana.

Jechu

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
Dobra sprawa, tylko niech lepiej dopracują POP bo na ps3 to wcale tak dobrze nie wyszło :)

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Splinter Cell to klasyka :) Gra typu "skradanka" co zapadła mi w pamięci na Amen. Tylko znając życie te wspaniałe Remaki w HD będą dostępne tylko i wyłącznie cyfrowo :(

XMigda

Użytkownik
Użytkownik
Splinter Cell to klasyka :) Gra typu "skradanka" co zapadła mi w pamięci na Amen. Tylko znając życie te wspaniałe Remaki w HD będą dostępne tylko i wyłącznie cyfrowo :(
nfs mw jest na plycie,wiec mozliwe ze sp tez bedzie

yoshipl

Użytkownik
Użytkownik
nfs mw jest na plycie,wiec mozliwe ze sp tez bedzie
To nie remake, tylko podrasowany port, w dodatku wydany w krótszym przedziale czasowym, niż teraz wspomniany Splinter Cell, tj. części 1 -3, premiery 2002 - 2005.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom