Spolszczenie Metrostyle 4.0.1

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

...:::Anarkad:::...

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Zamieszczam tu spolszczoną przeze mnie skórkę Metrostyle 4.0.1, mam nadzieje że się Wam spodoba :) Spolszczenie metrostyle 4.0.1.rar

Skórka nie jest spolszczona w 100% ani nie jest to tez jakieś profesjonalne spolszczenie. Odchudziłem plik poprzez usunięcie niepotrzebnych utworów które znajdowały się w bibliotece muzycznej przez co skórka po wypakowaniu waży 77mb. Jest kompatybilna z najnowszym FSD (v2.2 Final – Rev 1072)

Posługiwałem sie programem z tej strony > ..:: Home of XUITT / FreeSkinApp / GaDaBaMa ::..

Skórka nie jest kompatybilna z FSD 3.0

smrodek11

Użytkownik
Użytkownik
Długo na to czekałem! Wielkie dzięki!

bass00

Użytkownik
Użytkownik
Zamieszczam tu spolszczoną przeze mnie skórkę Metrostyle 4.0.1, mam nadzieje że się Wam spodoba :) Spolszczenie metrostyle 4.0.1.rar

Skórka nie jest spolszczona w 100% ani nie jest to tez jakieś profesjonalne spolszczenie. Odchudziłem plik poprzez usunięcie niepotrzebnych utworów które znajdowały się w bibliotece muzycznej przez co skórka po wypakowaniu waży 77mb. Jest kompatybilna z najnowszym FSD (v2.2 Final – Rev 1072)

Posługiwałem sie programem z tej strony > ..:: Home of XUITT / FreeSkinApp / GaDaBaMa ::..

Skórka nie jest kompatybilna z FSD 3.0
Witam wystarczy jak tylko sobie wrzuce na konsole Spolszczenie metrostyle 4.0.1 i juz bedzie ta skórka czy najpierw wrzucam jakas nie spolszczona skorke topiero potem do rzucam ten plik

...:::Anarkad:::...

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Odp: Spolszczenie Metrostyle 4.0.1

skórkę wrzucasz do folderu skins i restartujesz fsd

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

bass00

Użytkownik
Użytkownik
Dzięki

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom