Spory problem z Xboxem

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Mordornas

Świeżak
Świeżak
Witajcie. Chciałem spytać i prosić o pomoc.
Niedawno kupiłem sobie Xboxa 360 na tablica.pl za 250zł.
Wszystko śmiga, jedyna waga, to nie miał dysku, ale mam kilka zbednych pendriverów. Chodzi o to, że kupiłem sobie Wiedźmin 2: Zabójcy Królów i jest pewien problem.
Grę nie odpala, wkładam płytę, w głównym menu klikam kwadrat z płytą i napisem "Uruchom Grę" i ... na początku pojawia się jasny ekran i na środku wiruje kółko. Póżniej pojawia się napis, że zostałem rozłączony z usługi Xbox Live, później że znowu połączony i ponownie pojawia się główny ekran Xboxa. Nie wiem o co chodzi, a na konsolce się jeszcze nie znam. Podpowie ktoś o co chodzi.
Dodam jeszcze, że gry pobrane ze sklepu jako Demo działają doskonale. Call Of Duty Modern Warfare 3 Demo działa idealnie. Kupiłem sobie przez Xbox Live Minecrafta i też dobrze działa. Na dodatek płyta z Wiedźmina ze ścieżką dźwiękową działa dobrze.

Z Góry dzięki za pomoc.

Na prawdę nikt nie wie o co może chodzić? :(

Alert Nie pisz post pod postem, edytuj.

sk00ti

Użytkownik
Użytkownik
Jesteś podłączony do live i chcesz zagrać w Wiedźmina 2 tak ? Miałem podobny problem lecz z Assassin's Creed III.. odpalałem go w offline bo wyskakiwało okienko z aktulizacją i się zacinało.. lecz do dasha mogłem spokojnie wyjść :D

Kryniuk

Użytkownik
Użytkownik
Spróbuj odpalić Wiedźmina bez włączonego połączenia z Xbox Live a jak się włączy to dopiero je włącz, jeśli masz gdzieś kolegę obok z Xboxem to zabierz do niego gierkę i sprawdź czy mu odpali :)

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom