Sposób na antyrysowanie płyt przez 360?

sarinek

Użytkownik
Użytkownik
Jak wiadomo xbox360 rysuje dyski. Mi sie to tez raz zdazylo. Od tamtego czasu raczej sciagam gry niz kupuje oryginalne. wiadomo boli to jak kupisz gre za 250 a x ci ja porysuje. W zwiazku z tym mam pytanie. Czy istnieje jakis sposob zeby x wogole nie rysowal tych dyskow? jakis sposob podobny do "gumki" czy "kawalka plastiku"(jesli chodzi o trick z przesunieciem lasera).Istnieje jakis taki sposob?

Przemo1994

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Sposób na antyrysowanie płyt przez 360?

Istnieje, nie ruszać xboxem podczas grania :D

P

Piri001

Guest

A jaki masz naped w konsoli ????

WReki

Użytkownik
Użytkownik

hehe ja miałem oryginałą i chciałem przechylić X'a zeby inaczej lezał (płyta była w napędzie) to zabuczało głośno a płyta miała wilką ryse w kształcie kółka :D więc nieruszaj X360 podczas grania i postaraj sie aby lezał prosto bo jak po skosie to tez rysuje ;/ (postaw go pionowo lub poziomo ;])

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

Gdzieś tutaj na forum przeo_91 napisał jak rozwiązać ten problem w samsungu, wystarczy otworzyć napęd i coś tam przypiłować. Poszukaj a znajdziesz.

P

przeo_91

Guest

http://x360iso.org/index.php?topic=671.0

Tu masz co trzeba zrobić, w razie pytań pisać na priva albo na gg :)

PS. Jaki masz napęd, bo fix działa jedynie na napędach TOSHIBA-SAMSUNG, i tylko w wypadku gdy płyty są rysowane na końcach!

sarinek

Użytkownik
Użytkownik

Piri001 napisał:
A jaki masz naped w konsoli ????
hitachi. ale mialem samsunga i tez czasem sie zdazylo ze byly takie lekkie kregi na oryginalnych plytkach

Do góry Bottom