Sposób na BANY ???????????

Halogen

Świeżak
Świeżak
hmm znalazłem coś takiego http://allegro.pl/item327519514_infectus_v2_timeattack_jedyny_taki_chip_.html i teraz pytanie czy istnieje sens lub czy może to zadziałac i przełączac sobie z orginala na np ixtreme lub po banowaniu zmienic klucz??? jak myślicie???

wisniajp

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Sposób na BANY ???????????

Halogen napisał:
hmm znalazłem coś takiego http://allegro.pl/item327519514_infectus_v2_timeattack_jedyny_taki_chip_.html i teraz pytanie czy istnieje sens lub czy może to zadziałac i przełączac sobie z orginala na np ixtreme lub po banowaniu zmienic klucz??? jak myślicie???
Czytałem troche o tym i ponoć działa. Tylko, że w tym przypadku jak coś Ci siądzie w konsoli to już wgranie oryginalnego firmware'u i naklejenie plomb nic nie pomoże.

P

Piri001

Guest

Infectus podobno dziala tylko ze starymi premiumami jak z kims gadalem . Wiec jezeli takiego nie masz to mozesz pomarzyc.

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik

Piri001 napisał:
Infectus podobno dziala tylko ze starymi premiumami jak z kims gadalem . Wiec jezeli takiego nie masz to mozesz pomarzyc.
A ze starymi CORE z 2006r?

wisniajp

Użytkownik
Użytkownik

Jak gadałem z kolesiem z serwisu to mówił, że tylko Premiumy bez HDMI (stara wersja) będą na 100% współpracować z Infectusem, przy innych modelach nie ma pewności.

Erno

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Ludziska nie ma się czym podniecać !

Żeby odbanować konsole trzeba mieć tzw NAND Flasha zgranego z drugiej działającej - nie zbanowanej konsoli ! Nie wiem kto z waszych kolegów pozwoli na grzebaniu i zgrywaniu pamięci z ich konsol.

Infectus działa tylko na procesorach produkowanych w technologi 90nm

P

Piri001

Guest

Erno napisał:
Ludziska nie ma się czym podniecać !

Żeby odbanować konsole trzeba mieć tzw NAND Flasha zgranego z drugiej działającej - nie zbanowanej konsoli ! Nie wiem kto z waszych kolegów pozwoli na grzebaniu i zgrywaniu pamięci z ich konsol.

Infectus działa tylko na procesorach produkownych w technologi 90n ...
Z niespalonym efuse .

Abdulas

Użytkownik
Użytkownik
Sa 3 metody na bana:

1)TIME ATTACK

wyczyszczenie softu konsoli i cofniecie go do karnela 1288 a wtedy jest 50% szansa na usuniecie bana

2)Przelozenie numer seryjnrgo z konsoli na konsole

3)kupno nowej konsoli

Do góry Bottom