Stacja dokująca Energizer

eloduu

Świeżak
Świeżak
Witam.
Jestem szczęśliwym posiadaczem xboxa od pół roku ,gra na kablu jest dość męcząca a kupowanie nowych baterii co kilka dni mija się z celem więc postanowiłem kupić stację dokująca Energizer(2x akumulator). Gram głównie sam dlatego posiadam jednego pada, a przy dłuższej grze jeden akumulator nie jest wystarczający. Niestety ładowanie baterii bez kontrolera jest niemożliwe (bądź nie wiem jak to zrobić). I teraz nasuwa się pytanie czy ktoś bardziej doświadczony i obeznany w temacie wie albo ma jakiś dobry pomysł jak tego dokonać. Z góry przepraszam wszystkich zajmujących się tym forum jeżeli podobny temat już się pojawił wcześniej, ale naprawdę przesiedziałem dobre kilka godzin z wujkiem google wpisując róże słowa kluczowe również na tym forum. I co najważniejsze jeżeli popełniłem taki błąd prosił bym o jakiś link na pw i usunięcie tego tematu.
Pozdrawiam eloduud.

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Polecam kupić ładowarkę mikroprocesorową pokroju BC700 i akumulatory eneloop (białe), EverActive lub LADDA. Paczka 4 sztuk to średni koszt 30zł

Dwa aku są w ładowarce a na dwóch grasz.

eloduu

Świeżak
Świeżak
I tak własnie trzeba zrobić, wielkie dzięki za porady :)

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
I tak własnie trzeba zrobić, wielkie dzięki za porady :)
Tylko weź białe, bo za czarne nie warto przepłacać. Czarne mają mniej cykli ładowania, a nie zauważyłam, żeby mi jakoś dłużej trzymały od tych białych. Ja mam 2 komplety białych i 2 komplety czarnych + ładowarkę procesorową. Ogólnie nigdy nie pamiętam kiedy ostatnio zmieniałam aku, bo tak dobrze trzymają, a nieraz człowiek gra po kilka godzin dziennie :)

Do góry Bottom