Stare LT

TagRider

Użytkownik
Użytkownik
Witam kupilem konsole ze starym LT czyli jakie to jest?? 1.1 LT??
1.jakie gry mi beda dzialac ,moze lepiej jakie nie beda dzialac teraz i w bliskiej przyszlosci?
2.Czy oplaca sie odrazu przerabiac na lt+??
3.Jak nagrywac gry pod ta przerobke?

ustach

Użytkownik
Użytkownik
Na LT będą śmigać wszystkie oprócz Ap25. Czyli praktycznie te co teraz wychodzą to nie pójdą. Gry nagrywasz po przepuszczeniu przez abgx360. Nie potrzebujesz active.iso itd. Nagrywasz, odpalasz i grasz.
Jak chcesz grać w nowości to przerabiaj na LT+ 1.1

kozaznosa

Użytkownik
Użytkownik
w tej chwili nie beda dzialaly ci tylko fable 3 nfshp i acb. moim zdaniem jak na razie nie oplaca sie przerabiac no chyba ze zalezy ci na ktoryms z tych tytulow

Push The Tempo

Użytkownik
Użytkownik
... jak nie wiecie to się nie wypowiadać... będą ci działać fable 3 nfshp i acb,wystarczy ze zrobisz aktualizacje dashboardu, jezeli juz masz zaktualizowany to raczej nic z tego gdzies na forum byl poradnik jak zaktualizowac konsole by dzialaly te gry.

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
... jak nie wiecie to się nie wypowiadać... będą ci działać fable 3 nfshp i acb,wystarczy ze zrobisz aktualizacje dashboardu, jezeli juz masz zaktualizowany to raczej nic z tego gdzies na forum byl poradnik jak zaktualizowac konsole by dzialaly te gry.
co ty stary wogóle gadasz hehehe.....jak zrobi aktualizacje z assasina lub nfs to dupka blada bo ma flage od razu.....wrzucaj lt+......bo juz black ops nie działa mw2 i halo......a bedzie pewnie tego więcej....bulletstorm też ma jakąś aktualizacje podobno w obrazie gry.....

Push The Tempo

Użytkownik
Użytkownik
dziecko drogie :) mowiłem ze jest poradnik na forum a nie z gry poczytaj troszke i uważnie :) nie wspominal nic o graiu przez neta wiec? jakie mw2? WTF!? są narazie 3 gry -_-

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
dziecko drogie :) mowiłem ze jest poradnik na forum a nie z gry poczytaj troszke i uważnie :) nie wspominal nic o graiu przez neta wiec? jakie mw2? WTF!? są narazie 3 gry -_-
ty też dobrze poczytaj bo metoda 3 dashy nie wszystkim działa.....bo chyba o tej mówisz......

Floyd

Użytkownik
Użytkownik
Oj chyba nie wiemy a mówimy =].

Gier wraz z najnowszym daschem jest więcej, nie 3 jak to było, a 6 bo doszły trzy tutuły.

Jeśli chcesz odpalić gry z zabezpieczeniami A.P 2.5 na swojej przeróbce musisz dokonać aktualizacji firmweru do LT+ lub skorzystać z "opcja 3 daschy", która to i tak nie podziała długo gdyż najnowsze tytuły mają już Wave 10 a wraz z nim najnowszego dascha który to zablokuje możliwość odpalenia narazie 6 tytułów.

A i jeszcze jedno odpalenie gry z A.P 2.5 bez LT+ grozi flagą i banem na Live.

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
przecież mówie ze nie doczytal hehe.....albo dawno czytał......

Rylo

Użytkownik
Użytkownik
Mam pytanie. To jest w takim razie LT+1.1 i LT1.1 bez plusa?

blazejp

<a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto
V.I.P
Użytkownik
LT 1.1 wyszło rok temu z tego co pamiętam
LT+ niedawno

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
tak, jak najbardziej

Rylo

Użytkownik
Użytkownik
Więc na LT1.1 nie pójdzie mi Fable 3?

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
wgraj lt+ i po krzyku

Rylo

Użytkownik
Użytkownik
No ale ile kosztuje takie wgranie

blazejp

<a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto
V.I.P
Użytkownik
allegro.pl

Floyd

Użytkownik
Użytkownik
No ale ile kosztuje takie wgranie
do 100zł

memeczyslaw

Użytkownik
Użytkownik
ok mam przerobke 1,6 i jesli zaktualizuje dash do najnowszego co trace? czy tylko metode 3 dashów czy coś więcej? dash sam wgrywa ap 2,5 do gier? czyli po aktualizacji nie pogram sobie wogole?

Do góry Bottom