Stranglehold

siktom

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Odp: Stranglehold

Zgadzam się z brattanek - gra rewelacyjna, ale strasznie krótka, wystarczyło parę wieczorów i już pojawił się ekran końcowy - warto zagrać!! Polecam fanom strzelanek i totalnej demolki.

mariuszkom

Użytkownik
Użytkownik

gra sie dobrze...to taki MAx PAyne heh...przyjemne godzinki spedzone przed tv

LucaM

Świeżak
Świeżak

W grę grałem na Pc i gra super fabula grafika itd ale uważam że jest za krótka jak na nowa grę spodziewałem sie coś więcej.

akro16

Użytkownik
Użytkownik

Gra nawet, nawet ale niczym nowym nie powala.

Kober123

Świeżak
Świeżak

Dla mnie troche zbyt krotka ale ma wyglad i przypomina starego Maxa..Mysle ze warto ja nabyc i stracic parenascie godzin...

Assan

Użytkownik
Użytkownik

A dla mnie =Maxa + Driver 3 +film z esperandą= Stranglehold

;D

krv

Użytkownik
Użytkownik

Trochę słaba graficzka, ale... gra może być :D właśnie zacząłem grać...wciąga ;]

wyznawca

Świeżak
Świeżak

prawie skonczylem gre, czasem z deczka za duzo tych drani do zabicia i mozna krecka dostac :D
Bardzo fajnie gra sie online 8)

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

Ja to uruchomiłem postrzelałem, oberwałem jakieś 350 razy ale żyłem :D a gdy był motyw z omijaniem kul to już wymiękłem do tego stopnia że boje się włączyć tej gry :p

Jeśli ktoś lubi dużo postrzelać to polecam ale jeśli ktoś lubi Realistyczne gry to Bardzo Odradzam.

Tomborex

Świeżak
Świeżak
Gra super. Czysta akcja, zależy kto co lubi. Mi sie bardzo podoba i wciąga. POLECAM. Można pograć jako rozgrzewka przez Maxem Payne 3 ;)

Do góry Bottom