Xbox 360 SW3 z Games with Gold

Rathi

Świeżak
Świeżak
Mam SW3 na CD. Gra jest zainstalowana i trochę już grałem. Teraz można dostać SW3 za darmo z GwG. Czy da się jakoś tak zrobić, żeby zainstalować grę z GwG bez utraty tego co już mam? Nie musiałbym wkładać CD do napędu żeby pograć.

PS.
Witam wszystkich : )

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Powinno wczytać save bez problemu.

Rathi

Świeżak
Świeżak
Czyli odinstalowanie nie powinno skasować zapisanego stanu gry, tak?

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Nie musisz tego odinstalowywać, jak dopiszesz licencje grę z Gold to po prostu będzie działać już bez płyty (Może się zdarzyć też tak że gra którą masz ma inne ID od tej z Gold i wtedy konsola widzi to jako dwa osobne tytuły, mi się tak zrobiło z M3). Save są na dysku i w chmurze, po uruchomieniu jakieś gry WK wsiekasz na padzie jednocześnie start i select a następnie wybierasz ostatnią pozycję magazyn pamięci i możesz przeglądać swoje zapisy gier.

Rathi

Świeżak
Świeżak
Nie mogę dopisać licencji, przynajmniej z poziomu konsoli. Mam do wyboru tylko "Graj".

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Na forum z konsoli wchodzisz ?

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Nie mogę dopisać licencji, przynajmniej z poziomu konsoli. Mam do wyboru tylko "Graj".
Przez www to dodaj do konta, albo przez aplikację Xbox na telefonie. Na konsoli tego nie dodasz, bo masz już grę zainstalowaną i dlatego konsola tak to widzi.

Do góry Bottom