Mam SW3 na CD. Gra jest zainstalowana i trochę już grałem. Teraz można dostać SW3 za darmo z GwG. Czy da się jakoś tak zrobić, żeby zainstalować grę z GwG bez utraty tego co już mam? Nie musiałbym wkładać CD do napędu żeby pograć.
Nie musisz tego odinstalowywać, jak dopiszesz licencje grę z Gold to po prostu będzie działać już bez płyty (Może się zdarzyć też tak że gra którą masz ma inne ID od tej z Gold i wtedy konsola widzi to jako dwa osobne tytuły, mi się tak zrobiło z M3). Save są na dysku i w chmurze, po uruchomieniu jakieś gry WK wsiekasz na padzie jednocześnie start i select a następnie wybierasz ostatnią pozycję magazyn pamięci i możesz przeglądać swoje zapisy gier.
Przez www to dodaj do konta, albo przez aplikację Xbox na telefonie. Na konsoli tego nie dodasz, bo masz już grę zainstalowaną i dlatego konsola tak to widzi.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.