Szukam promocji na Wiedźmin 3 edycja roku.

SeBaLy

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Jak w temacie macie jakieś info o aktualnych promocjach na Wieśka 3 wraz z dodatkami?

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Przecież niedawno na wyprzedaży było w okolicach świąt. Teraz to musisz czekać na co tygodniowe deals with gold we wtorki. Ewentualnie na Turcji 139zł.

SeBaLy

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
@kuleczka91 Właśnie przegapiłem tą okazję zarówno na Rosyjskim microsoftcie jak i Argentyńskim :/. Pozostało czekać. Jako że jestem ,,cebula'' :p to czekam na niższą cenę niż 139 zł :p

rychu8818

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Promocja na Wieśka co jakiś czas wraca. Kupowałem w listopadzie z ARG za około 40 zł :) więc jak się nie pali warto poczekać. Co dzisiaj fajnego kupiłeś/aś ?

SeBaLy

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
@rychu8818 @kuleczka91 dzięks za informacje także czekam, jakbyście coś wyczaili to dajcie znać w tym temacie :) bo z uwagi natłoku prac :p mogę znów przegapić :/

rychu8818

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
@rychu8818 @kuleczka91 dzięks za informacje także czekam, jakbyście coś wyczaili to dajcie znać w tym temacie :) bo z uwagi natłoku prac :p mogę znów przegapić :/
Może ta stronka pomoże. Nigdy z niej nie korzystałem, ale widzę, że jest opcja przypomnienia.
https://psprices.com/region-pl/game/1386036/wiedzmin-3-dziki-gon-edycja-gry-roku

SeBaLy

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
@rychu8818 zarejestrowane także będę śledził. Pozdrawiam.

Do góry Bottom