szukam sklepow lodzi i okolicach z kosolami ale nie media itp raczej typowe

Gofinew

Świeżak
Świeżak
szukam sklepow typowo kosolowych lodzi albo okolice jak ktos jakies zna to niech mi poda adresy bo chce kupic xboxa 360 elite

matk

Świeżak
Świeżak
Odp: szukam sklepow lodzi i okolicach z kosolami ale nie media itp raczej typowe

Nexus ul. Nawrot 8
http://www.nexus.webd.pl

bartos90

Użytkownik
Użytkownik
Odp: szukam sklepow lodzi i okolicach z kosolami ale nie media itp raczej typowe

"Ones świat konsol" ul. Piotrkowska 123 lub "Komtech konsole" ul. Piotrkowska 49.

PUMBA-20

Użytkownik
Użytkownik

polecam Nexus, wczoraj odebralem od nich konsole po naprawie 3ROD, wiedza co i jak;)

Brzuzka

Banned
Użytkownik

ja kupiłem w nexusie konsolke :p jest jeszcze sklep na piotrkowskiej 77

Astor

Użytkownik
Użytkownik

POlecam sklep konsolowy "United Computer Service" mozna tam kupic konsole + przerobic ja,
sklep znajduje sie na Retkini na przeciwko Centrum Piaski w tym samym budynku co solarium;)

matk

Świeżak
Świeżak

"Ones świat konsol" ja dzisiaj byłem tam żeby przerobić swojego x360 (napęd benq) zapłaciłem 120zl , i mówili że mają jeszcze xboxy które da się przerobić ;] ale nie pytałem w jakich cenach

kazecik

Świeżak
Świeżak

Ja mam swoją konsolę z United Computer Service i działa dobrze( przerobioną kupiłem)

Do góry Bottom