Telewizor philips ambilight pus6412

Lesterr

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Witam. Zakupiłem w dniu dzisiejszym telewizor philips ambilight pus6412. Szukałem coś z rozdzielczością 4K UHD no i android TV. Budżet właśnie miałem ograniczony do kwoty 2400, więc spokojnie się zmieściłem.
Jak ten telewizor będzie współgrał z xbox one s w 4K UHD? Jest zauważalna różnica? Nie znalazłem nigdzie testu wraz z konsolą. Mógłby ktoś się wypowiedzieć?

Druga sprawa dotycząca dostawy w/w telewizora. Wiadomo, jak nasze paczki "latają" po sortowni. Przewoźnikiem będzie DPD. Co najpierw trzeba zrobić? Podpisać się i poprosić o umożliwienie otwarcia paczki i wówczas w razie "w" kurier powinien na miejscu wypisać protokół szkody?
Co jeśli usterkę zobaczę później? Fakt, kurier może przyjechać i taki protokół może wypisać, ale jak się ma sprawa do reklamacji?

cepeen

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Masz 7 dni na zgloszenie uwag do paczki i wypisanie protokolu uszkodzenia w transporcie. Oczywiscie najlepiej sprawdzic od razu, czasem kurier poczeka a czasem nie. Ostatnio dostalem paczke z wielka naklejka, ze otworzyc przy kurierze. Gosc nie chcial isc dopoki nie otwarlem.

Do góry Bottom