Xbox 360 Telewizor Sharp i problem z podłączeniem do konsoli

Pietrek04PL

Świeżak
Świeżak
Witam.
Mam problem z podłączeniem konsoli do telewizora Sharp. Otóż nie ma on wejść dla xbox 360 lecz dostałem wraz z nim właśnie oto kable. Mam tam 3 wejścia na te kable. Jeden to AV in drugi YBprB in (nie wiem o co z nim chodzi) a trzeci to SERVICE. Ogólnie próbowałem do wszystkich podpiąć tą przedłużkę i do xboxa. Gdy miałem stary telewizor i dekoder to było ok. Gdy dostałem nowy dekoder HD 5000 to już tak jakby kable od xboxa 360 były za małe jak na te wejścia i myślałem że w TV mi się uda. Już nie wiem co robić. Liczę na szybką pomoc. Jeśli coś będzie niezrozumiałego to mogę dokładniej wytłumaczyć :)
Pozdrawiam.

akir

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl
Co znaczy nie ma on wejść xbox 360?
Standardem przesyłania obrazu dźwięk jest composite, component, hdmi. Czego twój telewizor nie ma? Dokładne zdjęcia co ma TV, jaka konsola itd..

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

Pietrek04PL

Świeżak
Świeżak
Oznacza to że w dekoderze ma się z tyłu wejścia: żółte, czerwone oraz białe czego TV nie posiada a przy nowym dekoderze nie mogę ich włożyć bo są za duże jak na te wejście. A z tak jakby boku TV mam właśnie 4 wejścia. Jedno na głośniki lub słuchawki, drugi z napisem AV IN, trzeci z dziwnymi napisami i z końcówką IN oraz czwartą z napisem SERVICE. Telewizor ma też wejście HDMI tak samo jak konsola i też można coś z tym spróbować lecz ja za bardzo nie wiem :/

akir

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl
Masakra, kup hdmi I zakończ pisanie.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Dopisz mu, że kabel hdmi... bo jeszcze zacznie szukać części...

Do góry Bottom